Commerciële student Brandon zoekt afstudeerstage

Brandon

Brandon kan aan de slag met een commercieel plan en de uitwerking hiervan!

Dit is Brandon

Maak kennis met Brandon! Deze student van de opleiding 'international business and Entrepreneurship' heeft de ambitie om ooit het bedrijf van zijn ouders over te nemen. Hij koos deze studie dan ook omdat het ondernemen in zijn bloed zit. Brandon heeft het enorm naar zijn zin op de opleiding en kan niet wacht om te beginnen aan zijn eindstage!

Tijdens de opleiding krijgt Brandon veel verschillende vakken, zowel in theorie als praktijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan e-commerce, online marketing, financieel management en het schrijven van businessplannen en marktonderzoeken. Brandon krijgt lessen van docenten die zelf ook allemaal uit het bedrijfsleven komen. Zo kunnen ze de studenten precies leren hoe het er in de praktijk aan toe gaat. De combinatie van praktijk en theorie vindt Brandon zelf heel erg fijn. Tijdens de groepsprojecten die Brandon heeft gedaan pakt hij veelal de financiële analyses op.

Brandon heeft al eerdere stages gelopen. Zo was hij bijvoorbeeld actief bij een botenhandel waar hij meeliep in de verkoop. Hij kreeg hier te horen dat hij werkzaamheden snel oppikte en dat hij binnen no-time onderdeel was van de organisatie. Voor Brandon zelf zorgde dit ervoor dat hij na verloop van tijd wat uitdaging miste, omdat de werkzaamheden van eenzijdig werden. Tijdens zijn eindstage wil hij dit graag voorkomen door zichzelf nog proactiever op te stellen.

Brandon zoekt een organisatie waarbij hij aan een commercieel plan/onderzoek kan werken en tegelijkertijd ondersteunend kan zijn aan de commerciële activiteiten. Het plan dat hij schrijft, wil hij graag ook direct in de praktijk toepassen. Brandon is 40 uur per week beschikbaar, voor 7 maanden lang. Een aanzienlijke periode dus! Op zijn vroegst kan hij halverwege januari starten.

Met Brandon haal je een gemotiveerde student in huis met een frisse blik. Hij leert snel en kan goed het overzicht bewaren. In het begin kan hij wat stiller zijn, maar al snel zal Brandon goed los komen. Tot slot is hij iemand die altijd door wil leren. Als leerdoel heeft hij om wat vaker initiatief te tonen.

Dit kan Brandon voor je doen

- Schrijven van een businessplan
- Marktonderzoek
- Marketingplan
- Marketingwerkzaamheden
- Etc.

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Brandon werkt veel in het bedrijf van zijn ouders. Hier is hij vooral verantwoordelijk voor de verkoop. Hij heeft veel contact met klanten en weet zichzelf goed te verwoorden hierbij. Hij heeft hier geleerd wat erbij komt kijken als je een bedrijf leidt, zoals financiële gezondheid, hrm, marketing etc.

Brandon heeft eerder stages gelopen binnen de commerciële wereld. Hier was hij onder andere verantwoordelijk voor verkoop en marketing. Daarnaast heeft hij diverse projecten gedraaid waarvoor hij een ondernemingsplan of marktonderzoek moest schrijven.