Ambitieuze student Logistiek & Economie op zoek naar een logistiek afstudeeronderzoek!

Mathieu

Graag gaat Mathieu aan de slag met een logistiek vraagstuk

Dit is Mathieu

Mathieu studeert Logistiek & Economie en is per februari op zoek naar een afstudeeronderzoek. Voordat hij met zijn huidige studie heeft Mathieu eerst een jaar Technische Natuurkunde gestudeerd. Hij is hier mee gestopt doordat hij hier te veel op zijn tenen moest lopen en hij dit niet fijn vond.

De reden dat hij voor Logistiek & Economie heeft gekozen is dat Mathieu graag techniek en economie wou combineren. Het leukste van zijn opleiding vond Mathieu de minor Supply Chain die hij heeft gevolgd. Tijdens zijn stage heeft Mathieu een half jaar meegelopen bij de operationeel manager van 'het Zwarte Fietsenplan' in Amsterdam. Hierbij heeft hij van alles wat geleerd en vooral zijn theorie in de praktijk gebracht.

Mathieu is een ambitieuze student die continue op zoek is naar uitdaging. Hij is erg sociaal en heeft in zijn bijbaan op Schiphol veel te maken met (internationaal) klantcontact. Verder is Mathieu ondernemend en pro-actief. In het begin kan Mathieu de kat wat uit de boom kijken, maar als hij zich eenmaal op zijn plek voelt zal je snel merken dat Mathieu ondernemend is. Mathieu zou graag nog wat beter willen leren plannen, dit is iets waar hij soms nog tegen aan loopt.

Kan Mathieu uw organisatie verder brengen op logistiek gebied?

Dit kan Mathieu voor je doen

- Procesoptimalisatie van interne logistiek
- Behalen van kwaliteitscertificaten zoals Keurmerk TLN, ISO9001, BRC, Lean and Green Award, AEO
- Optimaliseren van de totale supply chain

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Mathieu heeft bij Het Zwarte Fietsenplan aan procesoptimalisatie gewerkt binnen het reparatieproces. Ook heeft de operationeel manager ondersteund bij het uitvoeren van zijn dagelijkse taken.

Mathieu heeft tijdens zijn opleiding meerdere malen gewerkt aan het optimaliseren van voorraden bij een fictieve productie onderneming. Dit is altijd in projectvorm gegaan.