Ambitieuze en werklustige student zoekt een uitdagende afstudeerstage in de logistiek!

Cengiz

Genciz kan voor u aan de slag met procesoptimalisatie van diverse logistieke aspecten!

Dit is Cengiz

Ik heb Genciz leren kennen als een ambitieuze jongen die op zoveel mogelijk plaatsen dingen willen leren. Na het behalen van zijn vwo-diploma heeft hij diverse baantjes gehad in de logistieke sector. Dit sprak hem zo aan dat hij hier zijn studie aan wilde verbinden: Logistiek & Economie.

Deze studie bevalt hem erg goed. Met name de kernvakken vond hij erg interessant en leuk. Denk hierbij aan vakken als 'economie en bedrijf', werken met logistiek, en procesanalyse. Deze interesses kwamen ook terug bij de keuze voor zijn meewerkstage in jaar drie, bij het Maasstad ziekenhuis. Hier was hij actief bezig met het in kaart brengen van warehouse-processen, het identificeren van bottlenecks en het oplossing hiervan. Tijdens groepsprojecten binnen de opleiding manifesteerde Genciz zich vaak als een leider en analyticus. Deze eigenschappen brachten hem op een goede manier naar zijn afstudeerperiode

Genciz is vanaf de tweede week van september beschikbaar voor zijn 18 weken durende afstudeerstage. Hij wil erg graag meewerken binnen de organisatie om zo zoveel mogelijk te leren en te zien. Ongeveer 50-70% van de afstudeerstage dient te worden ingevuld met het onderzoek, de overige tijd kan Genciz meewerken binnen de organisatie. De invulling hiervan verschilt per organisatie. Genciz zoekt een uitdagende opdracht bij een leuk, informeel bedrijf! Vanuit zijn opleiding wordt minimaal 8-10 fte's gevraagd, maar hierin kan eventueel worden geschoven.

Genciz is pro-actief en weet van aanpakken. Daarnaast is hij erg ambitieus en wil hij zijn capaciteiten zo goed mogelijk benutten. Hij is zeker bereid om daarvoor een paar stappen extra te zetten. Genciz' zijn grootste uitdaging is zichzelf kunnen motiveren om ook de minder leuke zaken met net zoveel energie op te pakken als de leuke zaken. Mocht het van beide kanten bevallen, staat hij zeker open voor vast dienstverband na zijn afstudeerperiode!

Dit kan Cengiz voor je doen

- Procesoptimalisatie interne logistiek
- Procesoptimalisatie productieprocessen
- Optimalisatie rit- en transportplanningen, magazijn & voorraadhoogtes
- Plan aanleveren voor de optimalisatie van het magazijn

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Cengiz heeft eerder stage gelopen bij het Maasstad Ziekenhuis te Rotterdam. De focus lag hierbij op warehousing, maar andere aspecten binnen de logistiek zijn hierbij ook meegenomen. Er werden problemen ervaren in het magazijn en hiervoor is hij als student met een frisse blik op gezet. Voor het onderzoek zijn er veel metingen gedaan en gesprekken met werknemers gevoerd om zo de bottlenecks te indentificeren en uiteindelijk met oplossingen te komen. De stage is afgesloten met een 8 vanuit het stagebedrijf en met een 7 vanuit de opleiding.

Cengiz heeft tijdens zijn opleiding aan het project 'Cool Connection' deelgenomen. In dit project wordt er real time een bedrijf nagebootst die handelt in cosmetica. Het bedrijf draait verlies en het is de bedoeling dat er uiteindelijk winst wordt gemaakt. In een groep van vier studenten krijgt ieder een taak. Cengiz was verantwoordelijk voor die financiën en het transport van de goederen. Binnen de opleiding is dit groepje als eerste geëindigd en beloond met een taart vanuit de opleiding.