Pedro, communicatief vaardige informatica student opzoek naar een afstudeerstage.

Pedro

Applicatie ontwikkeling

Dit is Pedro

Een leuke spontane 4e jaars informatica student. Pedro was op de middelbare school al druk met programmeren.

Naast dat programmeren zijn passie is heeft Pedro als hobby Netflixen en Gamen.

Pedro woont in Ridderkerk en is op zoek naar een afstudeerstage waar hij aan webapplicaties kan ontwikkelen.

Pedro heeft ervaring met Javascript, Typescript, Angular, React, C# en Python..

Dit kan Pedro voor je doen

- Javacript
- Typescript
- Angular
- Typescript
- Python
- C#

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

De HR Routeplanner is een Angular web app om een route tussen twee lokalen binnen de Hogeschool Rotterdam te plannen. Gebruikers voeren het lokaal nummer in waar ze nu zijn, en het lokaal nummer waar ze naartoe willen. Vervolgens krijgt de gebruiker en 3D model van het gebouw te zien met daarin aangegeven hoe hij moet lopen.
Pedro heeft hierbij aan het front-end gewerkt in Typescript en Angular, ook heeft hij met Blender en Three.js het 3D model van twee schoolgebouwen gemaakt aan de hand van plattegronden. Inclusief een “node-netwerk” van alle mogelijke loop routes door het school gebouw.

Taal/Technieken Typescript, Three.js, Angular, Blender, Python, HTML, SCSS, Scrum


Tijdens zijn derdejaarsstage voor Informatica heeft Pedro stagegelopen bij softwarebedrijf Quebble, dat planning- en administratie software maakt voor de kinderopvang. Pedro heeft hierbij meegewerkt aan een nieuw front-end project in Typescript en Angular. Een deel van zijn werkzaamheden zijn besteed aan het opzetten van unit tests in het test framework Jest. Ook heeft hij hier geleerd over CI/CD tools en Docker.

Taal/Technieken Typescript, Angular, Docker, Jest, CI/CD, Scrum


Een Typesafe Form Builder, Typescript groepsproject om volledig in code een specificatie voor een formulier op te stellen, en te renderen via Angular of React. Pedro heeft hierbij geleerd met de geavanceerde delen van Typescript te werken, zoals generics, type guards en mapped types. Pedro heeft hierbij gewerkt aan het uitwerken van de typing, en de Angular en React renderers.

Taal/Technieken Typescript, Angular, React, HTML, SCSS