Jeroen, een student HBO ICT Technische Informatica op zoek naar een afstudeerstage

Jeroen

- Embedded Software Engineering - Mobile development - Back-end development - Programmeren in C / C++ / Java / Javascript / Typescript

Dit is Jeroen

Jeroen is een leergierige en resultaatgerichte developer die al op de basisschool bezig was met experimenteren op computers. Sindsdien is Jeroen gepassioneerd over IT. Zodoende was de opleiding HBO ICT Technische Informatica een logische keuze. Hierbij volgt hij een excellentieprogramma waarbij hij een specialisatie volgt richting Software Engineering. Dit houdt in dat zij zowel de vakken voor Technische Informatica volgt als de vakken voor Software Engineering. Per 02/2022 is hij voor zijn opleiding op zoek naar een fulltime afstudeerstage waarbij hij zijn steentje kan bijdragen aan een mooie organisatie en daarnaast een opdracht volgt richting Embedded Software Engineering, Mobile Development of Back-end Development. Zijn voorkeur gaat uit naar Embedded Software Engineering. Jeroen beheerst programmeertalen als C, C++, Java en Javascript.

Dit kan Jeroen voor je doen

- Software Ontwikkelen in C / C++ / Java / Javascript / Typescript
- Werken met frameworks als Node.js / Angular / Bootstrap / React
- Een onderzoeksvraagstuk behandelen

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Tijdens zijn opleiding en in zijn vrije tijd heeft Jeroen al veschillende projecten opgepakt. Zo heeft hij gewerkt aan een app gemaakt in Flutter voor Android en web om via Bluetooth low energy de lighthouses van de Valve index te bedienen. Hiervoor heeft hij gewerkt met technieken als Flutter, Dart, Bluetooth Low Energy en cross platform.

Daarnaast heeft Jeroen samen met zijn groepsgenoten gewerkt aan een robot arm en een laser scanner die het formaat van planken in moesten kunnen scannen. Jeroen’s taak was om de verbinding tussen Robot OS en de fysieke robot te regelen en dat Robot OS (ROS) de limitaties van de robot arm wist en dat de arm zichzelf dus niet sloopt. Hiervoor is gewerkt met technieken als Python, C++, Robot OS, AAB IRB 2600 robot arm.

Daarnaast heeft Jeroen een library gemaakt voor dart om gebruik te maken van de Bluetooth web API in een dart app. De Bluetooth web API is nog een draft, maar werkt wel in sommige browsers.