Jake, een rustige sportieve afstudeerder met kennis van C# en Python.

Jake

Jake een software ontwikkelaar in zowel C# als Python, met een focus op de backend

Dit is Jake

Jake is een sportieve student Software engineer bezig in zijn laatste jaar. Als hij niet met zijn studie bezig is, is hij te vinden op het Rugby veld of bezig met Brazilian Jujutsu. Graag gamed hij met zijn vrienden.

Jake, was al van kinds af aan bezig met het programmeren van Microservices en op iets latere leeftijd met het modificeren van Minecraft. Duidelijk was dus dat hij een IT opleiding zal volgen.

Ondanks dat Jake een fullstack developer is, ligt zijn voorkeur aan de backend.

Kan je een ontwikkelaar gebruiken op het gebied van C# of A.I dan is Jake de juiste voor je.

Dit kan Jake voor je doen

- C#
- Javascript
- Bootstrap
- JQuery

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Jake heeft voor zijn stage een nieuwe navigatiesysteem ontwikkelt binnen Spike bij MeasureMail. Deze “Header” wordt per gebruiker dynamisch ingeladen. Dit werd gedaan doordat de header met de websites communiceerde wat hij moest weergeven. Het feit dat het ook voor legacy websites moest werken zorgde voor veel complexiteit.

Taal/Technieken ASP.NET, Razor Pages, C#, SQL server

Samen met zijn projectgroep had Jake de opdracht gekregen om een Innovatieve Game te maken. Er was toen gekozen om een “Appen-op-de-fiets” simulator te maken. Hierbij fietste iemand in een spel en kreeg continu opdrachten op zijn telefoon. Jake heeft hier voornamelijk de app gemaakt en de ontwikkeling van de Unity game en communicatie ondersteund.

Taal/Technieken .NET, C#, Xamarin, Unity, Arduino