Folkert, een student Software Engineering opzoek naar een afstudeerstage

Folkert

- Complexe software bedenken, bouwen en implementeren - Goed uitleggen aan een groep - Starten bij 0 - Proactief eigen projecten oppakken

Dit is Folkert

Folkert is een communicatief sterke student met hart voor IT en Onderwijs. Een keuze tussen de twee is dan ook moeilijk te maken. Al in zijn vroegere jaren wist Folkert dat computer hem trokken en ontdekte programmeren doormiddel van zijn eerste Raspberry PI. Folkert weet hoe hij didactisch te werk moet gaan en heeft een goed stel hersens waarmee hij probleemoplossend denkt.

Dit kan Folkert voor je doen

- .NET, C#
- C++
- Javascript
- SQL
- PHP
- Java

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Folkert heeft zijn C# selectie test met 100% en is een echte backender. Het puzzelen zoals hij het zelf noemt is dan ook echt zijn passie.

Zo heeft al een aantal projecten mogen doen waarin bijvoorbeeld een React-Native applicatie heeft gebouwd. Hierbij heeft Folkert zich vooral bezig gehouden met diverse front-endtaken en de backendintegratie.

Daarnaast heeft Folkert samen met een team gewerkt aan een progressieve webapp binnen een docker omgeving samenhangend met een andere databasecontainer. Hierbij heeft Folkert zich vooral beziggehouden met het ontwikkelgedeelte.

Deze veelzijdige topper is een aanwinst in ieder team!