Daan, een student Embedded Systems Engineering op zoek naar een afstudeerstage

Daan

Dit is Daan

Daan heeft tijdens zijn studie over veel aspecten binnen de IT geleerd en is dus breed inzetbaar. Voor zijn stage is een hardware component nodig.

Dit kan Daan voor je doen

- Java
- C# (.NET Core)
- Python
- Mobile
- Fullstack
- Vue.JS, Node.JS

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Daan heeft de volgende opdracht uitgevoerd:

Daan heeft een product vernieuwd en ontwikkeld. Hierbij is het Over-The-Air updaten aan toegevoegd. Waarbij Java is gebruikt om de cliëntkant te ontwikkelen en C# om de serverkant te ontwikkelen. Daarnaast zijn enkele bootloaders ontwikkeld voor Linux en Windows. Ook zijn documenten door het project heen opgezet voor alles wat onderzocht is en uitgevoerd.

In een andere opdracht heeft Daan met een groep een opdracht uitgevoerd bij een bedrijf. De opdracht was het monitoren van machines, de gegevens opslaan in een database en dit op een webpagina weer te geven. Hierbij heeft Daan zich bezig gehouden met alle onderdelen in samenwerking met zijn klasgenoten. Zo heeft Daan de data doorgestuurd van de machine naar server, de database opgezet en ontwikkeld met zijn klasgenoten, de data van de database naar de website verstuurd en een deel van de website ontwikkeld.

Aan de embedded kant heeft Daan samen met een klasgenoot een 3D scanner ontwikkeld in FPGA. Hiervoor is een camera gebruikt om afbeeldingen te maken van het te scannen voorwerp. Vervolgens zijn de afbeeldingen opgeslagen op een SD kaart waarna algoritmes zijn gebruikt om de achtergrond te verwijderen van de foto en zijn algoritmes gebruikt om de stukjes van het voorwerp aan elkaar te plakken. Waarna tot slot een 3D model nee ontwikkeld is dat gebruikt kan worden voor het uitprinten. Daan heeft zich hierbij bezig gehouden met het verwerken van de afbeeldingen en om er een 3D model van te maken. Daarnaast heeft Daan zich ook bezig gehouden met de documentatie.