Albert, een HBO Informatica student opzoek naar een afstudeerstage.

Albert

zowel in C#, Java als Python ontwikkelen.

Dit is Albert

Een 4e jaars HBO Informatica student die al veel werkervaring heeft opgedaan.

Albert is een ontwikkelaar in hart en nieren. Vanaf jongs af aan heeft hij al modifications gemaakt voor Minecraft en eigen games gemaakt in zowel 2D als 3D. Albert is in zijn vrije tijd altijd bezig met programmeren.

Omdat Albert eerst MBO heeft gedaan en daarna HBO heeft hij al veel programmeer ervaring. Tijdens zijn gehele HBO studie heeft Albert bij Kindermedicijn een bijbaan gehad als programmeur. Hier heeft hij vooral met Python en React.

Naast React heeft Albert ook ervaring met Angular.

Programmeren in C# is het liefste dat Albert doet. Daarnaast heeft hij ook veel ervaring met Java en Python. PHP en Laravel kennen ook geen geheimen maar hier wilt Albert liever niet mee verder.

Albert werkt het liefste in een middelgrote organisatie waar hij kan leren van zijn collega's.

Dit kan Albert voor je doen

- C#
- Java
- Python
- React
- Angular

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Tijdens de derdejaars stage heeft Albert gewerkt aan een betaal systeem binnen een bestaand klantenportaal, dit was een opdracht waar gedurende de stageperiode door alleen Albert aan is gewerkt. Tijdens het ontwikkelproces zijn er diverse gesprekken geweest tussen andere ontwikkelaars en stakeholders.

Taal/Technieken Voor dit project is gebruik gemaakt van Symfony 5 als PHP framework, Angular voor het web framework en PostgreSQL voor de database. Dit alles draaide op diverse Docker containers die gehost werden op GCP(Google Cloud Platform). Alles werd ontwikkeld op Linux.

Tijdens de 1e minor van het derde leerjaar heeft Albert gewerkt aan een form-builder die zowel voor Angular als React moest werken. Dit was een opdracht die vanuit de opleiding gefaciliteerd werd en met een team van 4 gemaakt is. Albert is vooral bezig geweest met het maken van de core van de form-builder, dit onderdeel zou onafhankelijk van Angular en TypeScript zijn en bij gebruik met VisualStudio suggesties voor de goede input geven.

Taal/Technieken Voor dit project is gebruik gemaakt van van TypeScript, Angular, React, GitHub pages, GitHub Actions, Git als VCS.