Ties, een student Technische Informatica op zoek naar een afstudeerstage

Ties

Als afstudeerstagiair aan de slag om software te ontwikkelen in talen als Java / C# / C++ en Python. Ties heeft grote affiniteit met Machine Learning / Artificial Intelligence en Data Science.

Dit is Ties

Ties is van jongs af aan al geïnteresseerd in techniek en om zich te ontwikkelen naar software developer was voor hem dan ook een logische keuze. Zodoende heeft hij de opleiding Technische Informatica gekozen, waarvan hij nu in de eindfase zit. Per 02/2022 is Ties fulltime beschikbaar voor een afstudeerstage. Ties houdt van gezelligheid, maar niet van drukte. In gezelschap is hij rustig. Sommigen noemen hem bescheiden, maar hij wordt ook omschreven als vrolijk, betrouwbaar en gedreven in datgene wat hem interesseert.

Dit kan Ties voor je doen

- Software ontwikkelen in Java, C#, C++ en Python
- Nieuwe AI technologieën implementeren
- Een onderzoeksvraagstuk behandelen

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Ties heeft de programmeertest in Python behaald met een score van 100%! Hiermee behoort hij bij de top 10% beste studenten. Tijdens zijn opleiding heeft hij al verschillende projecten uitgevoerd om deze knappe prestatie te kunnen waarborgen. Zo heeft hij bij Adaption de zogeheten charter app van Adaption geüpdatet. Hierbij heeft hij de volledige tech stack van de app geüpdatet. Dit waren in dit geval de server, de communicatie met de mobiele devices en de app op de mobiele devices.

Daarnaast heeft Ties tijdens een project binnen een projectgroep binnen het Smart Energy Delivery Lab op Avans koppelingen ontwikkeld tussen verschillende sensoren in huisapparatuur(zonnepanelen, warmtepomp) en een server. Hierbij heeft Ties zich voornamelijk gefocust op de koppeling tussen de microcontrollers waarmee de sensoren worden uitgelezen en de MQTT server.