Stefan is een software ontwikkelaar die op zoek is naar een afstudeerstage!

Stefan

Stefan is een gedreven software ontwikkelaar die kan programmeren in C# en Python.

Dit is Stefan

Stefan studeert momenteel ICT en is op zoek naar een afstudeerstage. Hij woont in Heerlen en is bereid maximaal een uur te reizen met het openbaar vervoer. Verder speelt Stefan graag games en vindt hij het leuk om af en toe te voetballen. Stefan zijn affectie met programmeren is eigenlijk gekomen op het Havo toen die een aantal dingen met programmeren moest doen. Ook vind Stefan het leuk om nieuwe dingen te leren en zichzelf te ontwikkelen op verschillende vlakken. Tijdens zijn studie heeft hij meerdere projecten gedaan om zichzelf te ontwikkelen. Verder kan Stefan programmeren in C# en in Python en het liefste in mobile of web development.

Dit kan Stefan voor je doen

-Software ontwikkelen in Python en C#
-Mobile en Web development.

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Tijdens de studie heeft Stefan zichzelf proberen te ontwikkelen aan de hand van de volgende projecten.
In het eerste project is gewerkt aan een smart lap tracker. De smart lap tracker is een device die je aan je fiets kan bevestigen om gegevens te verzamelen over je fietsrit. Dit was een groepsopdracht en bij dit project heeft Stefan zich vooral bezig gehouden met coderen aan de front-end, in de back-end de afstand en tijd berekenen van een fietsrit, ontwerpen en een gedeelte onderzoek. De applicatie is een winforms applicatie die in C# geschreven is. Als database is een lokale instantie van MySQL gebruikt
Het tweede onderzoek is een prototype voor machine learning in de browser. In dit project is onderzoek gedaan naar de mogelijkheden voor machine learning in de browser en is een prototype gemaakt om lineaire regressie toe te passen op een dataset in de browser. Hierbij heeft Stefan zich voornamelijk op het onderzoek gefocust.