Stan, een student HBO-ICT op zoek naar een afstudeerstage

Stan

- Back End of Full Stack Development - Programmeren in Python, Javascript en Java - AI ontwikkeling

Dit is Stan

Stan had al op jonge leeftijd interesse in Informatica en zodoende was de opleiding ICT een makkelijke keuze voor hem. Momenteel zit hij in de eindfase van zijn studie, waardoor hij op zoek is naar een uitdagende full time afstudeeropdracht bij een bedrijf waar hij zich het liefst de komende jaren nog kan doorontwikkelen. Stan is analytisch en heeft dan ook een grote interesse in statistiek, lineaire algebra en AI (Machine learning, deep learning en reinforcement learning). Daarnaast heeft hij zichzelf ook geleerd om te werken met React voor Front End Development.

Dit kan Stan voor je doen

- Software ontwikkelen in Python, Javascript, Java, SQL en HTML/CSS
- Werken met frameworks als Bootstrap, Django en React
- Een onderzoeksvraagstuk behandelen

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Stan heeft tijdens zijn opleiding al verschillende projecten uitgevoerd om zichzelf te ontwikkelen. Zo heeft hij met zijn groep gewerkt om, op basis van data uit accelerometers, events te detecteren en lokaliseren. Hierin was Stan verantwoordelijk voor alle processen na de data acquisitie vanuit de sensoren (Data processing, event detectie en event lokalisatie). Hiervoor heeft hij Python, Scrum, Agile, MySQL en InfluxDB toegepast.

Daarnaast heeft Stan aan een NLG-systeem gewerkt die op basis van beursdata nieuwsberichten kan genereren. Ook heeft hij een website opgezet waarop de werking van dit systeem gedemonstreerd kan worden. Hier heeft hij Python, Django, Nginx, Javascript, HTML, MySQL, bootstrap, Scrum en Agile toegepast.

Als laatste heeft Stan met zijn groep gewerkt om de contouren van akkers van boeren in Kenia met behulp van computer vision technieken te voorspellen. Stan was hierbij verantwoordelijk voor de communicatie naar de PO, acquisitie en labelen van data en het trainen van een vision model. Hiervoor zijn talen en technieken als Python, Javascript, Flask, PostgreSQL, Pytorch, Deep Learning, Vision, Scrum en Agile toegepast.