Sebastiaan, een student HBO Technische Informatica op zoek naar een afstudeerstage

Sebastiaan

Als afstudeerstagiair (embedded) software en hardware ontwikkelen.

Dit is Sebastiaan

Sebastiaan zit in de eindfase van zijn opleiding Technische Informatica en is zodoende op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht richting (embedded) Software Engineering en/of Hardware, waarin hij zijn kennis en zijn passie kan toepassen. Sebastiaan heeft veel kennis van programmeertalen als C/C++ en Python. Per 02/2022 is Sebastiaan fulltime beschikbaar.

Dit kan Sebastiaan voor je doen

- Software ontwikkelen in C/C++ en Python
- Een onderzoeksvraag behandelen

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Sebastiaan heeft tijdens zijn opleiding een project uitgevoerd waarbij hij met een projectgroep een robotauto moest maken die door middel van pose herkenning mensen onder puin zou kunnen ontdekken. Hierbij behoorde een app die op een telefoon gebruikt kan worden. De robot moest ook zelf kunnen rijden en proberen objecten te ontwijken. Sebastiaan heeft met zijn projectgroep geprogrammeerd in C, Python en Java. \
\
Daarnaast heeft hij een project uitgevoerd voor Viriciti waarbij er een dashboard gemaakt is waarin defecte "pods" zichtbaar werden op een overzichtelijk scherm. Aan de hand van een correlation machine learning model moesten bepaalde gegevens gefilterd worden.