Nathan, een backend developer in Hart en Nieren opzoek naar een afstudeerstage

Nathan

Product ontwikkeling

Dit is Nathan

Nathan, een 4e jaars HBO ICT student woonachtig in Leiden. Nathan is een Backend developer die het liefste aan de slag gaat om te ontwikkelen aan een product. Nathan heeft onze technische test in Java met een 100% afgesloten, wat hem een van de beste studenten maakt.

Nathan heeft zijn meewerkstage met succes afgerond. Nu is Nathan opzoek naar een informeel bedrijf waar hij na zijn stage het liefste zal blijven.

Dit kan Nathan voor je doen

- C#
- Java
- Docker
- Android
- Unity

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Nathan heeft een individuele opdracht uitgevoerd waar hij het huidige databasesysteem moest aanpassen, om de performance van deze te beteren. Gedurende dit project bleek dat een deel van de design keuzes niet gedocumenteerd waren. Dit resulteerde in het vaak moeten onderzoeken of iets nodig was of niet. Hierbij werd het scrum team ter ondersteuning gevraagd, of werd het onderzoek zelf uitgevoerd.

Taal/Technieken C#: Entity framework. SQL: PostgreSQL, MsSql.

Nathan heeft samen met zijn team van studiegenoten samen gewerkt aan het maken van een databank voor documenten van studenten. Hierbij werd het plegen van plagiaat vermoeilijkt. Het project begon als een schoolproject, welke na afronding hiervan gevraagd werd met zijn team verder te ontwikkelen aan het project. Gedurende dit project heeft Nathan eerst gewerkt aan de plagiaatbescherming. Hier heeft hij een applicatieonderdeel gemaakt welke op de achtergrond pdf’s naar afbeeldingen transformeerde. Deze afbeeldingen werden vervolgens getoond op een documentenpagina, die Nathan ook gemaakt heeft. Dit project heeft vervolgens tot tijdens zijn stage geduurd. Aan het eind heeft hij zich bezig gehouden met het verbeteren van het uploadproces, en het onderhouden van klantcontact na afloop van het project.

Taal/Technieken Typescript, HTML5, (S)CSS: Angular. Java: Dropwizzard, MVC. Agile: Scrum