Marco, een student HBO ICT op zoek naar een afstudeerstage

Marco

Als afstudeerstagiair aan de slag om als backend of fullstack developer software te ontwikkelen in talen als Java / C# / Javascript en Python.

Dit is Marco

Marco is een student HBO ICT die per februari 2022 op zoek is naar een afstudeerstage. Als je met Marco samenwerkt zal je al snel ontdekken dat Marco een strever is die gaat voor kwaliteit. Hij is dan ook kritisch op zowel zijn eigen werk als dat van een ander en weet dit op een effectieve manier over te brengen. Zo is Marco een echte teamspeler, maar kan ook prima uit de voeten op een individuele opdracht. Al tijdens zijn middelbare school had hij een passie voor software ontwikkeling en zodoende was de keuze om ICT te gaan doen dan ook snel gemaakt.

Dit kan Marco voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Marco heeft de programmeertest in C# behaald met een score van 100%! Hiermee behoort hij bij de top 10% beste studenten. Tijdens zijn opleiding heeft hij al verschillende projecten uitgevoerd om deze knappe prestatie te kunnen waarborgen. Zo heeft hij een social media platform gemaakt waarbij gebruikers berichten kunnen plaatsen op een tijdlijn en berichten van anderen te zien zijn. Dit project werd door middel van een Microservices Architectuur en Kubernetes Cluster automatisch geschaald voor optimale performance.

Daarnaast heeft Marco zelfstandig een game gemaakt genaamd 'Evo Combatants', welke multiplayer gespeeld kon worden over het internet.