Mainhu, een student Software Engineering op zoek naar een afstudeerstage

Mainhu

Als afstudeerstagiair aan de slag om software te ontwikkelen in programmeertalen als C# .NET / Vue en React.

Dit is Mainhu

Mainhu is een enthousiaste en communicatief vaardige jonge dame die zich graag stort op een gave afstudeeropdracht richting Software Ontwikkeling. Tijdens haar opleiding heeft ze de specialisatie richting Cyber Security gekozen, maar ze is erg allround. Naast Backend ontwikkeling vindt ze ook Frontend erg interessant en gaat ze graag aan de slag met frameworks als Vue en React. Momenteel zit ze in de eindfase van haar opleiding en zodoende zoekt ze per februari 2022 een uitdagende afstudeerstage. Mainhu is dus op haar best wanneer ze wordt uitgedaagd en in een informele werkomgeving. Het liefste gaat ze aan de slag in een Scrumteam. Mainhu is dan ook erg procesgericht.

Dit kan Mainhu voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Mainhu heeft de programmeertest in Java behaald met een score van 78%! Hiermee behoort ze bij de top 15% beste studenten. Mainhu heeft tijdens haar opleiding niet stilgezeten en heeft dan ook verschillende projecten uitgevoerd om haarzelf te ontwikkelen. Zo heeft ze een webapplicatie ontwikkeld met een algoritme gemaakt voor JWPlayer. Hiervoor heeft ze C# in combinatie met ASP.NET MVC gebruikt.

Tevens mocht Mainhu bij Vanderlande een webapplicatie proberen te hacken met een projectgroep. Hierdoor heeft ze ook geleerd waar ze op moet letten als ze een applicatie beveiligd.