Jurgen, een student HBO ICT op zoek naar een afstudeerstage

Jurgen

- Programmeren op het gebied van C#, SQL, Java, Ruby on Rails - Projecten oppakken in Angular, React en Node.js - Goed uitleggen aan een groep - Data gerelateerde projecten oppakken

Dit is Jurgen

Jurgen is een vriendelijk en communicatief sterk. Naast IT heeft hij een passie voor muziek. Zo volgt hij naast zijn studie HBO ICT een tweede studie aan het conservatorium. Jurgen zou naast programmeren graag wat meer de business in duiken en geeft aan klantgerichtheid belangrijk te vinden.

Dit kan Jurgen voor je doen

- C#
- Javascript
- HTML
- Bootstrap
- Angular
- SQL

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Jurgen heeft al een aantal project mogen verrichten tijdens zijn opleiding waar hij steeds verantwoordelijk was voor het development gedeelte.

Zo heeft hij bijvoorbeeld een Stageopdracht gehad waarbij Jurgen een Xamarin Cross Platform applicatie ontwikkeld voor het al bestaande web-platform systeem Emyris. Emyris is een planningssysteem voor bedrijfsorganisaties. Hierbij zijn een tweetal apps gemaakt, een frontend voor mensen die ingepland worden en een administratieve app voor het inplannen. Deze administratieve app is door een collega-stagiair gemaakt. In teamverband hebben ze samen aan de Backend API in .NET Core gewerkt, zodat het voor beide applicaties kon dienen.

Daarnaast een stageopdracht waarbij Jurgen onderzoek heeft gedaan naar het ontwikkelen van een eigen monitoring systeem op het Cloud Platform Azure, waarna hier een proof of concept van is gemaakt. Het ging hierbij om een monitoring systeem voor het in de gaten houden van lokaal draaiende servers bij bedrijven waarbij de stroom uit kan vallen. Dit is uiteindelijk gerealiseerd d.m.v. Azure Serverless Functions, met daarbij een visuele ASP.NET MVC applicatie om de status in te zien van elke server.

Verder heeft Jurgen zijn leidinggevende kwaliteiten laten zien tijdens een project binnen de HBO ICT opleiding waarbij er met een groep van 20 personen een applicatie is ontwikkeld waarbij er een “zoekmachine” voor huizen is gemaakt. Deze zoekmachine had als doel om binnen de woningregistratie van het kadaster te zoeken naar huizen. Uit onderzoek blijkt dat mensen bereid zijn hun huis te verkopen mits hierbij aan de juiste voorwaarden wordt voldaan. Jurgen heeft binnen dit project vooral de taak van leidinggevende op zich genomen, om ook op het vlak van managen, klantcontact en overzicht houden ervaring op te doen. Het leidinggeven bracht vooral de uitdaging met zich mee om iedereen betrokken te laten voelen, omdat de groep zo groot is. Daarnaast heeft Jurgen gewerkt met het framework ElasticSearch i.c.m. MongoDB, wat de technische kant van de zoekmachine uitmaakte.