Jesse, een student HBO Informatica op zoek naar een afstudeerstage

Jesse

- Full Stack Development - Programmeren in C#, Angular, PHP, Javascript, HTML / CSS, Java, Python of React

Dit is Jesse

Jesse zit in de eindfase van zijn opleiding en is zodoende op zoek naar een leuke afstudeerstage bij een bedrijf waar hij zich verder kan ontwikkelen. Jesse is enthousiast te maken voor opdrachten waarbij hij met gave technieken kan werken als C#, Angular, React en PHP. Per 02/2022 zal hij beschikbaar zijn om aan zijn afstudeerstage te beginnen, maar tot die tijd staat hij ook al open om een aantal uur per week mee te draaien in de organisatie. Met Jesse haal je een écht gemotiveerde student binnen die graag zijn steentje bijdraagt aan de organisatie.

Dit kan Jesse voor je doen

- Software ontwikkelen in C#, PHP, Javascript, HTML / CSS, Java en Python
- Werken met frameworks als Angular en React
- Een onderzoeksvraagstuk behandelen

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Al tijdens zijn opleiding heeft Jesse verschillende projecten uitgevoerd. Zo heeft Jesse samen met groepsgenoten een restaurant bestel applicatie ontwikkelt in C#. De applicatie moest het mogelijk maken om bestellingen te plaatsen die dan bij de keuken binnenkwamen.

Daarnaast heeft Jesse samen met groepsgenoten een festival website ontwikkelt in HTML en PHP. Het was mogelijk tickets te bestellen en er was een winkelwagen. De tickets werden via Mollie afgerekend.

Als laatst heeft hij ook een Bank REST API ontwikkelt in Java. Hierbij was het mogelijk een rekening te openen en transacties uit te voeren via een API.