Evertjan, een student HBO Software Engineering op zoek naar een afstudeerstage

Evertjan

- Full stack Engineering - Programmeren in PHP, C#, Python, Javascript, Typescript, SQL - Data gerelateerde projecten oppakken - (web)Applicaties maken

Dit is Evertjan

Evertjan is een communicatief sterke student met een natuurlijk passie voor IT. Naast programmeren heeft Evertjan in meerdere projecten een leidinggevende functie op zich genomen (Scrum). In het weekend werkt hij het liefst aan zijn IT hobby project en kijkt hij F1

Dit kan Evertjan voor je doen

- PHP
- SQL
- Javascript
- Typescript
- React
- Node.JS
- HTML

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Aan de volgende projecten heeft Evertjan gewerkt:

1. Samen met een 3 andere medestudenten heeft Evertjan een rooster beheersysteem ontwikkeld voor de Politie Oost Nederland. Dit ging om een mobiele app die de agenten op hun telefoon konden gebruiken. In de app konden agenten hun eigen rooster inzien. Daarnaast konden agenten diensten ruilen met andere agenten. Een andere optie was om een dienst vrij te geven, waardoor agenten uit het basisteam deze diensten konden oppakken. Als er een ruilverzoek was gedaan ging er een mail naar het capaciteitsmanagement van het basisteam. Een medewerker van het capaciteitsmanagement keurde dan het ruilverzoek goed of af. Verder kon een teamleider binnen een agententeam zijn of haar agenten ziekmelden voor een bepaalde tijd. Alle diensten van de zieke agent tussen de geselecteerde tijd werden dan vrijgegeven, waardoor andere agenten deze dienst konden overnemen.

Uiteindelijk is deze app getest bij verschillende agenten en wordt de app momenteel gebruikt bij een basisteam van de politie Zwolle.

Evertjan werkte vooral aan het roosteroverzicht met het overzicht van alle diensten van de ingelogde agent. Ook heeft Evertjan het ruilsysteem ontwikkeld. Als laatste was Evertjan verantwoordelijk voor de mail die gestuurd wordt naar het capaciteitsmanagement.

2. Samen met een medestudent heeft Evertjan een klantenportaal ontwikkeld voor 2Solar software. In dit klantenportaal konden klanten van het bedrijf verschillende benodigde documenten inleveren door de bestanden te uploaden. Aan de andere kant konden medewerkers van 2Solare software deze documenten weer downloaden om zo een website voor de klant te bouwen. Medewerkers specificeerde welke bestanden moesten worden ingeleverd en van welk type (pdf, Excel, Word documenten). Evertjan heeft tijdens dit project vooral gefocust op het maken van een file systeem waarin klanten makkelijk bestanden kunnen uploaden en medewerkers makkelijk bestanden kunnen downloaden (alle bestanden los of alles in een ZIP downloaden).