Ondernemende hrm student op zoek naar een afstudeerstage in regio Eindhoven!

Nadine

Nadine kan aan de slag met het onboarding programma bij jullie organisatie!

Dit is Nadine

Mag ik je voorstellen aan Nadine (24)? Een student human resource management die op zoek is naar een afstudeerstage vanaf september tot en met het einde van het schooljaar voor 4 dagen in de week. Nadine heeft, voordat ze aan het hbo begon eerst de opleiding bloem & vormgeving/detailhandel gedaan. Daarna heeft ze een periode gewerkt als bloemist maar wilde toch nog verder leren. Ze is toen begonnen met de opleiding hrm omdat ze mensen wilde helpen en het persoonlijk contact wilde combineren met zakelijk contact. Als verdieping van de studie heeft Nadine de minor stilstaan bij gedrag gevolgd. Deze minor verdiept zich in inzicht te krijgen in menselijk gedrag.

Momenteel is Nadine op zoek naar een afstudeerstage. Naast het afstuderen kan zij ongeveer 2 dagen meewerken op de hrm afdeling binnen de organisatie. Tijdens het onderzoek vindt Nadine het interessant om te gaan kijken naar de onboarding binnen de organisatie. Het uiteindelijke doel is dan om nieuwe medewerkers te binden en te boeien.

Woorden die Nadine omschrijven:
- Pittig
- Ondernemend
- Sociaal
- Realistisch

Nadine is een sociale student die gemakkelijk is in omgang met andere mensen. Nadine is een fijn persoon om mee te werken en neemt graag de leiding in een groep maar betrekt wel iedereen erbij. In haar vrije tijd doet Nadine aan salsa dansen en werkt daarnaast nog als bloemist waar ze in eerste instantie voor geleerd heeft.

Nadine is op zoek naar een afstudeerstage in regio Eindhoven. Kan Nadine binnen jouw organisatie aan de slag? Dan stel ik Nadine graag aan jouw voor!

Dit kan Nadine voor je doen

- Onboarding
- Binden en boeien nieuwe medewerkers

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Tijdens haar opleiding heeft Nadine aan verschillende projecten gewerkt voor opdrachtgevers. De rol die Nadine vaak vervulden was 'de Voorzitter' (Belbin rollen). De leiding nemen gaat van nature bij Nadine. Daarnaast kijkt Nadine welke rol Nadine kan aannemen in de groep. Mocht de groep aangeven dat de voorkeur naar iemand anders gaat dan zal Nadine een andere rol aannemen. Nadine zorgde in team verband dat de planning in de gaten word gehouden, iedereen aan het woord kwam, de taken eerlijk verdeelt werden, er goed werd afgestemd en dat we resultaatgericht te werk gingen.