Enthousiaste student HRM is per februari beschikbaar voor een afstudeerstage!

Arjen

Arjen kan aan de slag met HR-werkzaamheden en met een HR-onderzoek.

Dit is Arjen

Ontmoet Arjen, student HRM en woonachtig in het prachtige Tilburg. Arjen is van oorsprong een Zeeuw, maar is vanwege zijn studie op kamers gaan wonen in Tilburg. In zijn vrije tijd is Arjen graag met vrienden en daarnaast houdt hij van wielrennen. Hij heeft ook eerder een leerzame bijbaan gehad als recruiter bij Totality, waar hij veel leerde over recruitment. Momenteel werkt Arjen in de horeca.

Arjen vond het moeilijk om na het afronden van de middelbare school een passende vervolgstudie te kiezen. Hij vindt mensen heel interessant en kwam uiteindelijk bij HRM uit. Een studie waarbij het menselijke aspect een grote rol speelt, maar daarnaast ook erg breed is. Hij volgt deze studie nu met heel veel plezier en is dan ook vastberaden om deze studie succesvol af te ronden. Arjen vindt met name de vakken die gericht zijn op het menselijke aspect erg leuk, denk aan: onboarding, werving & selectie, casemanagement en coaching. Hier haalt Arjen veel energie uit. Hij hoopt daar tijdens zijn afstudeerstage nog meer over te leren. Kortom, Arjen is iemand die niet graag stil zit en zich altijd wil ontwikkelen.

In het derde jaar heeft Arjen uiteraard ook een stage gelopen. Dit deed hij bij een grote organisatie in Breda. Arjen pakte hier veel verschillende HR-werkzaamheden op. Denk aan recruitment, het voeren van verschillende gesprekken, het bijhouden van personeelsdossiers, etc. Daarnaast heeft hij een onderzoek gedaan naar de employer branding en betrokkenheid. Na zijn stage heeft Arjen nog een tijdje in een bijbaan hier gewerkt.

Arjen is te omschrijven als leergierig, doortastend en sociaal. In een groep kan hij ook goed het voortouw nemen en is hij altijd degene die veel werk verzet om een goed eindresultaat te behalen. Arjen spreekt vloeiend Nederlands en Engels en dat zorgt ervoor dat hij ook prima in een internationaal bedrijf terecht kan.

Op dit moment staat Arjen te popelen om vanaf februari te starten met een leuke afstudeerstage. Deze stage duurt maar liefst 10 maanden, waarbij hij enerzijds werkt aan een intern en actueel HR-project en anderzijds meewerkt binnen de afdeling.

Wie kan Arjen aan een leuke plek helpen?

Dit kan Arjen voor je doen

- Oppakken van een HR-vraagstuk
- Meedenken over onboarding, doorstroom, uitstroom etc.
- Meedenken over duurzame inzetbaarheid
- Ondersteunen met verschillende HR-werkzaamheden
- Etc.

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Arjen heeft een gehad als recruiter (searcher) bij Totality | careers in banking. Totality is een detacheringsbureau dat zich richt op het bankwezen. Hier voerde Arjen de taken uit van het aantrekken van nieuwe mensen via LinkedIn. Dit deed hij door eerst mensen te 'searchen' en daarna te berichten. Daarnaast was Arjen regelmatig aanwezig bij gesprekken tussen die nieuwe mensen en de recruiters. Hier ging het dan om telefonische kennismakingen of via de Teamsomgeving.

Arjen heeft tijdens de opleiding samen een paar klasgenoten onderzoek uitgevoerd bij DB Schenker Logistics. DB schenker wilde graag advies voor hun Performance Management systemen. Naar aanleiding hiervan hebben wij ze geadviseerd om in te zetten op ontwikkeling en een andere manier van belonen (inspelen op de persoonlijke behoefte van de medewerker aan de hand van de verwachtingstheorie van Vroom). Binnen dit onderzoek hebben we ook veelvoudig en zorgvuldig gebruik gemaakt van het acht-velden model. Arjen heeft als beoordeling een 7 behaald.