Dion, een student Human Resource Management op zoek naar een afstudeertraject

Dion

Dit is Dion

Mag ik je voorstellen aan Dion? Een student Human Resource Management die momenteel de minor Arbeidsrecht volgt (onder andere de nieuwe WAB-regelgeving heeft hij behandeld) en per direct op zoek is naar een afstudeerstage van 20 weken. Dion heeft eerder de opleiding ALO gevolgd, maar uiteindelijk bleek dit niet te combineren met zijn voetballen op hoog niveau. Uiteindelijk is hij gestopt met voetbal, heeft hij de knop omgezet en wil hij nu zonder vertraging zijn studie afronden bij een informele en leerzame organisatie!

Dion heeft tijdens zijn eerdere stage onder andere ervaring opgedaan met arbeidsrecht in de vorm van contracten en de werving & selectie. Dion zou het interessant vinden om zichzelf met personeelsontwikkeling bezig te houden, omdat hij dit tijdens zijn eerdere stage minder heeft behandeld. Wel geeft hij hierbij aan open te staan voor meerdere richtingen om te behandelen en waar hij een opdracht over zou willen schrijven. Dion staat er in overleg voor open om meer dan 50% mee te werken, zo lang de kwaliteit van het onderzoek gewaarborgd blijft.

Woorden die Dion omschrijven:
- Besluitvaardig
- Flexibel
- Stressbestendig
- Extravert
- Leergierig

Dion is een besluitvaardige en leergierige student die graag iets voor de organisatie wil betekenen. Wel heeft hij tijdens zijn eerdere stage ondervonden dat hij het lastig vindt als hij in het begin nog niet precies weet bij wie hij terechtkan voor bepaalde vragen. Hij is zichzelf hiervan bewust en is niet bang om dit zelf te bewerkstelligen.

Dit kan Dion voor je doen

- Meewerken
- Onderzoek uitvoeren

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Tijdens Dion’s HR meewerkstage bij Discovery Networks Benelux was hij onder andere verantwoordelijk voor de werving & selectie van 15 nieuwe stagiairs. Werkzaamheden die hij heeft opgepakt:
- Het opstellen van vacatureteksten
- Het behandelen van inkomende sollicitaties
- Kandidaten screenen en selecteren
- Naar aanleiding van het sollicitatiegesprek de juiste kandidaat aannemen
Dion heeft dankzij deze meewerkstage van 7,5 maanden alle basisfacetteen van werving en selectie geleerd. Het project is met succes afgerond nadat alle stagevacatures vervuld waren.

Daarnaast heeft Dion zichzelf beziggehouden met de juridische aspecten van de contracten en was hij verantwoordelijk voor het bijhouden en invoeren van de payrollmutaties. Het was zijn taak om iedere maand mutaties (zoals o.a. nieuw personeel, promotie's, salariswijzigingen) bij te houden en in te voeren, waardoor iedere medewerker het juiste salaris uitbetaald kreeg.