Vierdejaars Creative Business student uit Rijswijk is op zoek naar een uitdagende afstudeerstage

Michelle

Dit is Michelle

aan de Haagse Hogeschool in Den Haag zij is per februari op zoek naar een uitdagende afstudeerstage waar zij haar creativiteit kwijt kan. Voor een periode van 17 weken is Michelle 2 dagen per week beschikbaar om binnen de organisatie mee te werken.
De studie “Creative Business” werd door een kennis van Michelle aangeraden en het was zeker een goede match. Michelle kon al haar creativiteit kwijt bij deze studie en heeft dan ook veel ervaring opgedaan.

Zo heeft Michelle in haar derde jaar de minor “sustainable product design” gevolgd. Hier moest zij een eigen product ontwerpen en ook echt op de markt brengen. Dit project was dan ook een groot succes en ze vond het een van de leukste projecten tot nu toe.

Deze kennis heeft ze uiteindelijk ook toegepast tijdens haar stage in het derde jaar. Tijdens haar stage moest ze dan wederom een product op de markt brengen en deze ontwerpen, maar moest ze ook de website ontwerpen en de animatie en het logo hiervoor ontwerpen. Dit beviel Michelle zo goed, dat ze daar nu ook nog parttime werkt. Meer informatie over projecten van Michelle, vindt u onderaan de pagina.

Michelle kan soms verlegen overkomen, maar dit is iets waar zij zeker aan werkt door vaker mee te discussiëren in de les of vaker vragen te stellen in de les.
Woorden die Michelle verder omschrijven:
- Flexibel
- Creatief
- Communicatief vaardig
- Enthousiast

Dit kan Michelle voor je doen

- Het grafisch ontwerpen van een brochure
- Het grafisch ontwerpen van websites
- Meewerken binnen de organisatie

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Michelle heeft tijdens haar stage gewerkt aan het ontwerpen van een website. De design team bestond uit 3 designers. Als de taken zijn verdeeld en duidelijke afspraken zijn gemaakt, gaat ze zelfstandig aan het werk.
Voor dit project wilt de klant een website waar studenten verschillende projecten van bedrijven kunnen bekijken en zoeken. German Desk is de middenpersoon tussen studenten en bedrijven.
In dit project heeft ze sitemap, wireframes en hifi prototype moeten ontwerpen. Naast het ontwerpen is er ook klant communicatie, teamwork en time management.

Gedurende haar minor, Visual design & front end development, heeft Michelle in het eerste blok gewerkt aan een digitale boek met illustraties. Bij deze minor kunnen studenten hun eigen leerdoelen formuleren. De student heeft hier de vrijheid om iets nieuws te leren of zich te verdiepen in iets. Voor de eerste leerdoel heeft Michelle gekozen om zijn illustraties skills te bevorderen. Tijdens de minor moet ze individueel werken, maar vaak werd er wel feedback gevraagd voor het beste resultaat. Uiteindelijk heeft ze een visuele boek kunnen leveren waar ze trots op kan zijn.