Hardwerkende communicatie studente Nouki beschikbaar voor afstudeerstage

Nouki

Nouki kan aan de slag met een marketingcommunicatievraagstuk voor uw organisatie. Daarnaast kan ze 2-3 dagen operationeel meewerken!

Dit is Nouki

Maak kennis met Nouki! Deze communicatiestudente is doorgaans lekker druk bezig met haar studie en nevenactiviteiten. Voor februari is ze op zoek naar een leuke afstudeerstage waarbij ze ook 2-3 dagen kan meewerken!

Na het bezoeken van verschillende opendagen heeft Nouki welbewust de keuze voor de studie 'communicatie in de creatieve sector' kunnen maken. Na het eerste jaar veranderde de leermethode van het volgen van colleges naar het doen van projecten voor bedrijven. Nouki heeft hierdoor al de nodige ervaring opgedaan en geleerd hoe het is om bedrijven te helpen.

Tijdens de opleiding heeft Nouki dus veel communicatieprojecten gedaan. Tijdens die projecten heeft ze over het algemeen een leidende rol, behoudt ze het overzicht en werkt ze graag aan de visuele uitwerking van verschillende zaken.

In het derde jaar heeft Nouki voor haar opleiding een stage gelopen. Ze liep stage bij de productie van grote bekende tv-programma's. Dit was waar haar liefde voor TV werd geboren. Ook na die stage bleef Nouki namelijk actief binnen de TV-wereld als freelance productie assistente.

In februari zal Nouki gaan starten met haar afstudeerstage voor communicatie. Naast het oppakken van een communicatievraagstuk (marketingcommunicatie, websiteonderzoek, imago-onderzoek etc.), kan ze ook 2-3 dagen meewerken. Denk hierbij aan werkzaamheden omtrent digital marketing (SEO/SEA) en marketingcommunicatie. Nouki kan ook aan de slag met verschillende sociale media-uitingen en het editen van beeldmateriaal. Ze zoekt een leuke organisatie waar ze verantwoordelijkheid krijgt en echt van waarde kan zijn.

Nouki is een actieve studente. Door haar werk heeft ze geleerd om hands-on te werken, door te zetten in een team te werken. Haar actieve houding zorgt er soms voor dat ze wat gehaast werkt, wat zonde is omdat er dan kleine fouten kunnen ontstaan. Tot slot kan Nouki werken met programma's als Adobe Premiere, Indesign en Canva.

Nouki heeft de beschikking over een auto, dus kan overal gemakkelijk komen! Is Nouki de creatieve studente die jullie zoeken? Laat het dan snel weten!

Dit kan Nouki voor je doen

Nouki kan aan de slag met onder andere:
- Een marketingcommunicatieplan
- Een imago-onderzoek
- Onderzoek naar interne communicatie
- SEA/SEO
- Beeldbewerking
- Adobe Premiere, Indesign en Canva

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Nouki is werkzaam als freelance productie-assistent bij mediaproductie bedrijf Blue Circle. Als productie-assistent is zij de helpende hand van de producer. Ze is het manusje van alles. Soms is ze een bouwvakker, schilder, boodschapper, stylist, planner etc. Elke productie is weer anders en vergt andere skills waardoor zij die steeds verder kan ontwikkelen. Deze functie vergt een echte hands-on-mentality. Nouki ziet werk wat er moet gebeuren en is het liefste de hele dag bezig. Nouki heeft al verschillende producties gemaakt zoals Help, mijn man is klusser! Wie van de 3, Merry Little Christmas, RTL Boulevard.

Voor Hoppenbrouwers Techniek heeft Nouki een passende campagne bedacht omtrent duurzaamheid, voor het werven van nieuwe sollicitanten. Hierbij heeft zij zich vooral bezig gehouden met conceptontwikkeling, contentstrategieën en het creëren van content. De opdrachtgever was erg tevreden en wil dit plan in de toekomst implementeren.