Creatieve communicatie studente Evy per februari beschikbaar voor afstudeerstage

Evy

Evy kan aan de slag met een marketingcommunicatie gericht onderzoek!

Dit is Evy

Maak kennis met Evy! Deze enthousiaste communicatiestudente is per februari beschikbaar voor een leuke afstudeerstage. Naast een onderzoek zal ze ook 1 dag in de week mee kunnen werken.

Evy vond het altijd al leuk om creatief bezig te zijn. Na haar middelbare school was het dan ook geen verrassing dat ze koos voor de studie communicatie. Hier kan ze haar creatieve ei kwijt (Adobe, marketingcampagnes, etc) en leert veel over marketingcommunicatie. Die combinatie vindt Evy super leuk en ziet ze later ook graag terug in haar werk. Voordat ze gaat werken, wil ze echter eerst nog een master gaan doen. Aan ambitie geen gebrek dus!

Hetgeen waar Evy het meeste energie uit haalt tijdens haar opleiding zijn de praktijkprojecten die ze heeft mogen doen. Hoofdzakelijk waren dit groepsprojecten waarbij Evy niet geheel verrassend zorg droeg voor de creative aspecten binnen het project. Ze zette ook graag de lijntjes uit, maar had daarbij soms wel moeite met het bewaren van het overzicht.

Gedurende haar derdejaars stage heeft Evy meegedraaid op de marketingcommunicatie-afdeling van een creatief en digitaal bureau. Hier pakte ze werkzaamheden op met betrekking tot SEO, projectmanagement en social media. Ook deed ze onderzoek naar hoe de organisatie aantrekkelijker kon worden voor mkb-organisaties. Evy deed dit onderzoek naast een 40-urige stageweek, waardoor ze wel merkte dat het erg druk werd allemaal. Ze heeft hiervan geleerd dat ze veel balletjes in de lucht kan houden, maar dat ze niet op alles 'ja' moet zeggen.

Voor haar afstudeerstage zoekt Evy een organisatie met een marketingcommunicatie gericht onderzoek. Naast dit onderzoek kan ze ook 1 dag in de week meewerken op marketingcommunicatievlak. Evy gaat graag aan de slag met bijvoorbeeld een marktonderzoek, een onderzoek naar de customer journey of een marketingcommunicatieplan. Ze is een studente met een goede drive en proactieve houding. Kan ze dit bij jullie laten zien?

Dit kan Evy voor je doen

- Marktonderzoek
- Marketingcommunicatieplan
- Onderzoek richting de customer journey
- Social mediabeheer, Adobe Photoshop, SEO teksten schrijven

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Evy heeft in het tweede jaar van haar studie HBO Communicatie een onderzoek uitgevoerd voor het reisbureau Dades in Marrakech. Hiervoor werd onderzoek gedaan naar toerisme (doelgroeponderzoek) in Marrakech en content verzameld in Marrakech zelf. Dit werd vervolgens verwerkt in onder andere een brochure.

Evy heeft in het derde jaar van haar studie HBO Communicatie een stage gelopen bij iBiZZ Creative & Digital Bureau in Etten leur. Hier werkte Evy mee op de marketing afdeling, schreef ze onder andere SEO teksten, assisteerde projecten en voerde zij een onderzoek naar de B2B doelgroep van iBiZZ.