Zelfstandige commerciële economie student Rob beschikbaar voor afstudeerstage

Rob

Rob kan aan de slag met een commercieel vraagstuk. Denk aan een marketingcommunicatieplan of bijvoorbeeld een marktonderzoek.

Dit is Rob

Maak kennis met Rob! Deze student commerciële economie zal per februari starten met zijn afstudeerstage. Hij is op zoek naar een organisatie met een uitdagend commercieel vraagstuk.

Tijdens zijn vervolgstudie op de Rooi Pannen kwam Rob in aanraking met marketing en bedrijfseconomie. Hierdoor kwam hij erachter dat hij daar graag meer over wilde leren. Zodoende is hij met commerciële economie gestart. Nu hij bijna is aangekomen bij het afstuderen, kijkt hij tevreden terug op zijn studieverloop.

In de het derde jaar heeft Rob stagegelopen op Bali. Hier was hij verantwoordelijk voor de klantenservice, Facebookpagina en verkoop aan retailers. Vanuit huis werkt hij daar nog af en toe in een bijbaan. Dat geeft natuurlijk aan dat ze erg tevreden waren over Rob. Wat Rob met name heeft geleerd van zijn stage in een vreemd land is omgaan met een andere cultuur.

Naast zijn stage heeft Rob natuurlijk ook diverse praktijkprojecten uitgevoerd samen met zijn studiegenoten. Hij voerde marktonderzoeken uit, onderzocht naamsbekendheid en hield zich bezig met marketingcommunicatie. In verschillende groepen had Rob verschillende rollen. Soms meer een ondersteunende rol, maar soms ook een leidende rol. Wat wel altijd terugkomt is het meedenken met zijn studiegenoten over passende oplossingen.

Voor zijn afstudeerstage is Rob dus op zoek naar een uitdagende opdracht. Hij kan goed zelfstandig aan de slag en gaat graag een uitdaging aan. Rob is communicatief sterk, werkt doelgericht en denkt in oplossingen. Waar Rob graag nog extra aandacht op wil vestigen is zijn administratie. Dit zal een van zijn leerdoelen zijn tijdens zijn afstudeerstage.

Dit kan Rob voor je doen

- Marketingcommunicatieplan
- Marktonderzoek
- Implementeren van adviezen

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben