HBO-student Commerciële Economie op zoek naar een uitdagende marketing of sales afstudeerstage!

Masaya

Masaya kan aan de slag met bijvoorbeeld marketing gerelateerde werkzaamheden en een adviesplan schrijven voor jullie strategie!

Dit is Masaya

Maak kennis met Masaya (24 jaar)! Een HBO-student Commerciële Economie die per september op zoek is naar een afstudeerstage. Voor een periode van 20 weken kan hij jullie helpen met het uitvoeren van een uitdagend onderzoek. Daarnaast kan hij 2 a 3 dagen in de week zijn onderzoek versterken door ook mee te werken. Zijn voorkeur gaat uit naar een onderzoek in de richting van marketing of sales (of een combinatie van beide), maar hij staat ook open voor andere onderwerpen.

Masaya heeft in 2014 zijn HAVO-diploma behaald en is daarna eerst begonnen aan de opleiding Business Studies te Hogeschool Inholland Alkmaar. Masaya zocht een breed georiënteerde opleiding waarin hij tijdens zijn studie zijn interesses zou ontdekken. Echter kwam hij er hier achter dat deze opleiding té breed was en veel vakken zoals HR en accountancy hem echt niet trokken. Daarom is hij al snel van opleiding veranderd en begonnen aan de Hogeschool van Amsterdam met de opleiding commerciële Economie. Dit is precies wat hij zocht, met name de richting sales en marketing vindt hij erg leuk.

Tijdens zijn afstudeerstage van vorig jaar heeft Masaya een onderzoek gedaan naar Augmented Reality voor een communicatieadviesbureau. Hier heeft hij tevens een bedrijfsplan opgezet voor hen. Helaas heeft Masaya zijn scriptie hier op het randje niet gehaald en is hij daarna in een vervelende werk- en privésituatie terechtgekomen. Om deze reden is hij nu op zoek naar een nieuw en uitdagend afstudeeronderzoek bij een tof bedrijf. Door zijn eerdere werkervaringen als telemarketeer en Sales Representative weet Masaya dat deze tak hem energie geeft, evenals de marketing. Masaya is graag bezig met het opbouwen van klantrelaties en de activiteiten die hiervoor ingezet kunnen worden.

Masaya heeft de minor Governance and Risk Management afgerond. Bovendien heeft hij zich tijdens zijn meewerkstage bij een recruitmentbureau veel bezig gehouden met SEO, opmaak van vacatures en ondersteunende marketing werkzaamheden. Zo heeft hij inmiddels ervaring met SPSS, HTML, Java, NoCode en een certificaat op zak voor Google Analytics. Masaya is een rustige, zelfstandige en erg volwassen student, die ook communicatief erg sterk is. Hij vindt punctualiteit fijn en zorgt voor duidelijke afspraken om stress te voorkomen.

Dit kan Masaya voor je doen

- Een onderzoek doen van toegevoegde waarde (bijvoorbeeld omtrent marketing en/of sales)
- Meewerken met campagnes of andere marketing gerelateerde werkzaamheden
- Ondersteunen bij de salesafdeling
- Werken met social media

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

In het derde jaar heeft Masaya stage gelopen voor Hays Recruitment. Hierbij heeft hij een verslag geschreven voor Hays waarbij hij advies gaf over het op de markt brengen van een nieuwe dienst. Hiervoor zijn interviews gehouden met bestaande/potentiële klanten. Hieruit volgend is er een marketing-communicatieplan geschreven om de dienst te promote. Dit project heeft Masaya met een 8 afgerond en vormde de basis van het op de markt brengen van deze nieuwe dienst.

In jaar 2 moest Masaya een maatschappelijk project opzetten samen met 3 medestudenten. In dit project had Masaya de projectleider rol. Hij moest er voor zorgen dat de planningen werden nageleefd en de vergaderingen soepel verliepen, naast het aanleveren van zijn eigen stukken. Het doel van het project was om eenzamheid onder ouderen te verminderen. Hiervoor was een mediacampagne opgezet op Facebook en Instagram. Het project was goed verlopen zonder grote conflicten, we waren voor de planning klaar en hebben het project met een 8,5 afgerond.