HBO-student Commerciële Economie is op zoek naar een afstudeerstage per september voor een periode van 20 weken

Yannick

Yannick kan een marktonderzoek uitvoeren en advies geven op strategisch niveau

Dit is Yannick

Mag ik je voorstellen aan Yannick? Yannick is een student Commerciële Economie die per september op zoek is naar een afstudeerstage voor een periode van 20 weken. Gedurende die 20 weken is hij voor 5 dagen per week beschikbaar, waarvan hij er 2 mee kan werken.

Yannick was op de middelbare school al goed in economie en wilde hier graag verder mee gaan met zijn bachelor. Op voorhand twijfelde hij nog tussen Small, Business & Retailmanagement en Commerciële Economie. SBRM vond hij toch iets te niche, waardoor hij voor Commerciële Economie koos.

Binnen de opleiding vindt hij voornamelijk marktonderzoek en alles rondom marketing erg leuk. Het bedenken van marketing acties en bezig zijn met PR activiteiten spreekt hem erg aan. Door zich bezig te houden met positionering en doelgroepanalyses combineert hij zijn interesse in onderzoek en marketing.

Anders dan andere studenten, heeft Yannick gekozen voor de minor Voeding en Diëtiek. Binnen die minor doet hij nu ervaring op in het bouwen van een website.
Vanuit de studie heeft Yannick tevens een Google Analytics cursus gedaan, waarmee hij de basis van online marketing heeft geleerd.
Zijn derdejaars stage heeft Yannick voltooid op het gebied van online marketing en content creatie. Hij was verantwoordelijk voor de benadering van influencers en voor het klantcontact via social media kanalen.

Medestudenten omschrijven Yannick als kwaliteitsgericht en gestructureerd. Daarnaast is Yannick erg loyaal. Hij komt altijd zijn afspraken na en zegt wat hij denkt en vindt.

Kan Yannick ondersteuning bieden binnen jullie organisatie?

Dit kan Yannick voor je doen

- Marktonderzoek uitvoeren
- Businessplan opzetten
- Doelgroepanalyses maken
- Meewerken op marketing en/of sales

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben