HBO-student Commerciële Economie is op zoek naar een afstudeerstage per september voor een periode van 20 weken

Selin

Selin kan een marktonderzoek uitvoeren, een marketingplan schrijven en meedraaien op evenementen

Dit is Selin

Mag ik je voorstellen aan Selin? Selin is een studente Commerciële Economie die per september mag gaan starten met haar afstudeerstage voor een periode van 20 weken. Gedurende die 20 weken is zij voor 5 dagen per week beschikbaar, waarvan ze er 3 mee zou kunnen werken en 2 dagen besteed aan het uitvoeren van een onderzoek.

Selin heeft voor de studie gekozen, nadat ze een financiële studie op het MBO had afgerond. Na het afronden van die studie heeft ze eerst ook nog een HBO studie richting de finance gevolgd, maar dit bleek toch niet de juiste keuze. Binnen die studie kreeg ze ook marketing aangeboden en dit sprak haar erg aan. Daardoor ging ze uiteindelijk voor de studie CE.

Binnen de studie spreekt marktonderzoek haar heel erg aan. Daarnaast vindt ze het heel leuk om activiteiten uit te voeren die in het teken staan van vormgeving. Dit doet Selin met het programma Canva.
In tegenstelling tot vele andere studenten, vindt Selin het ook leuk om met SPSS te werken.
Ten slotte spreek alles rondom de evenementen haar heel erg aan. Het persoonlijk contact en verder helpen van anderen, ziet ze als iets dat heel erg bij haar past.

Op dit moment werkt Selin als sales advisor bij een kledingzaak. Daar geeft ze advies en voert ze sales gerichte activiteiten uit.
Haar stage stond in het teken van events en marketingcommunicatie. Ze heeft onderzoek gedaan naar de online marketingcommunicatie uitingen. Verder is ze bezig geweest met social media en ze heeft het eindevenement georganiseerd.
Selin heeft de Engelstalige minor The Real International Deal voltooid. Daar moest ze klanten werven voor een een evenement in samenwerking met Franse studenten.

Medestudenten omschrijven Selin als een echte doorzetter die graag perfectionistisch werkt. Verder is ze erg empathisch en werkt ze graag in groepsverband.

Kan Selin ondersteuning bieden binnen jullie organisatie?

Dit kan Selin voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

In jaar 1 heeft Selin een project bijgedragen van Heineken. Het was hierbij de bedoeling dat elk projectgroepje een product van Heineken uitkoos (bijvoorbeeld: Jillz, Radler etc.) en daar marktonderzoek naar ging doen. Selin en haar groep hadden voor Jillz gekozen, hierbij heeft ze samen met haar groep georganiseerd dat ze met Ladies Night in de Kinepolis konden staan om de enquêtes af te nemen. Ze had samen met haar projectgroep ook voor gratis Jillz samples geregeld. Het was een zeer succesvolle avond en er waren veel enquêtes ingevuld! Iedereen die ze invulde was ook enthousiast. Uiteindelijk kwam het groepje tot de conclusie dat de klanten behoefte hadden aan een bloemig en frisse smaak. Jillz heeft door dit onderzoek de smaak Elderflower mint op de markt gebracht.