Gemotiveerde Commerciële Economie student per februari beschikbaar voor een uitdagende afstudeerstage in de marketing

Senna

Senna gaat aan de slag met een commercieel onderzoek dat leidt tot een implementeerbaar adviesplan.

Dit is Senna

Maak kennis met Senna, een student Commerciële Economie die vanaf februari beschikbaar is voor een uitdagende afstudeerstage. Voor een periode van 5 maanden is Senna fulltime beschikbaar voor een marketing gerelateerd vraagstuk. Van die 5 dagen per week, zal ze minimaal 1 dag meewerken binnen de organisatie. Dit kan overlegd worden. Ze is van plan om direct na haar studie te gaan werken.

Door de opleiding Commerciële Economie is Senna breed economisch opgeleid. Ze heeft zichzelf vaak uitgedaagd met het schrijven van verschillende commerciële adviesplannen. Zo heeft ze met de minor Acceleration Academy alles geleerd over de laatste trends in internationale business. Zo is ze instaat om in zeer korte tijd onder hoge druk tot optimaal resultaat te komen. (high pressure cooker).

Naast haar studie is Senna werkzaam als financieel krediet adviseur waardoor ze verschillende WFT's behaald heeft. Ze is gewend om met klanten in contact te staan en ze daarbij het juiste advies te geven.

Tijdens haar studie heeft Senna een meewerkstage gelopen bij een vastgoed regisseur in Eindhoven. Hier is ze verantwoordelijk geweest voor de verhuur afdeling. Senna maakte afspraken en voerde na week 3 al zelfstandig bezichtigingen uit.

Op dit moment is Senna op zoek naar een uitdagende afstudeerstage in de marketing in de breedste zin van het woord. Ze vindt het leuk om internationale vraagstukken op te lossen.

Senna is een enthousiast en gedreven teamspeler en een echt gezelschapsmens. Ze toont graag initiatief. Ze wil zich nog graag verder ontwikkelen in planning/timemanagement.

Dit kan Senna voor je doen

- Marketing gerelateerde werkzaamheden
- Marktonderzoek
- Marketing optimalisatie
- Onderzoek naar de internationale markt
- Economische waarde toevoegen aan de organisatie

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Senna is een teamspeler die ook heel goed zelfstandig kan werken. Door haar studie Commerciële Economie kan ze economische waarde toevoegen aan elke organisatie. Door haar minor heeft ze veel geleerd over het geven van consult aan bedrijven.