Gedreven student Commerciële Economie Davy (24) is op zoek naar een afstudeerstage waarbij hij marktonderzoek kan uitvoeren

Davy

Davy kan een marktonderzoek opzetten en uitvoeren

Dit is Davy

Mag ik je voorstellen aan Davy? Davy is op zoek naar een afstudeerstage waarbij hij marktonderzoek kan gaan doen ofwel een marketingplan kan opzetten. Ook kan hij meewerken binnen de organisatie. Hij is in bezit van eigen vervoer en is in omgeving Nieuwegein/Utrecht op zoek naar een uitdaging.

Davy heeft voor zijn studie gekozen, omdat hij uitdaging en verdieping in sales/marketing zocht. Hij heeft de studie Bedrijfsmanagement Autobranche mbo 4 afgemaakt, maar vond daarin niet het niveau dat Davy zocht. Nu is hij bezig met de studie Commerciële Economie op het hbo. Gedurende zijn studie heeft hij nog een minor Toegepaste Psychologie gedaan voor verdere verdieping in de marketing. Sales en marketing zijn vakken die hem het meest aanspreken, omdat hij daarin ook zijn creativiteit kwijt kan. Vakken op school zoals bedrijfseconomie waren lastiger voor hem. Daar heeft hij met hulp van leraren gestructureerd voor geleerd en uiteindelijk ook weten te halen.

Ik heb Davy leren kennen als een gedreven en gemotiveerde student. Gedurende zijn meewerkstage als junior in sales en marketing heeft hij een 8 gehaald voor zijn werkzaamheden. Hij heeft lijsten opgesteld en gebeld (koude acquisitie) en de website bijgehouden/aangepast. Davy kon goed overweg met zijn collega's, had een proactieve houding en is assertief. Hij heeft o.a. veranderingen toegepast op de website en was niet bang om zijn mening te geven over veranderingen die doorgevoerd moesten worden.

Dit kan Davy voor je doen

- Het opzetten van een marketingplan

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Davy heeft in jaar 3 aan het project Sporting 2000 gewerkt. Tijdens dit project heeft Davy in teamverband een marketingplan geschreven voor een fictieve sportschool. Davy heeft verschillende taken gehad gedurende het hele project en heeft meegewerkt aan alle onderdelen van het marketingplan. Twee belangrijke dingen die hij heeft gedaan tijdens het project zijn brainstormen over creatieve ideeën en oplossingen, kritisch kijken naar de geschreven stukken en het formuleren. Het resultaat is dat de groep het project en het vak met een voldoende hebben afgesloten.

Davy heeft tijdens zijn tweede stage gewerkt aan e-mailautomatisering voor de website van een online marketingbureau. Davy zijn taak was het uitkiezen van geschikte software en het volledig opzetten van de automatisering. Davy heeft zich verdiept in de mogelijkheden van de software en de wensen van de klanten. Hierbij een geschikte automatisering opgesteld. Het resultaat was dat mensen die zich inschreven voor bijvoorbeeld een cursus op de website, automatisch werden voorzien van verschillende mails op de juiste tijdstippen inclusief bedankmails achteraf.