Gedreven Mieke zoekt per februari afstudeerstage commerciële economie!

Mieke

Mieke kan aan de slag met bijvoorbeeld klanttevredenheidsonderzoeken, behoefteonderzoeken, marktonderzoeken of websiteconversie.

Dit is Mieke

Na haar middelbare school was het aan Mieke om een goede studie te vinden. Ze vond de psychologische kant achter productpromotie altijd heel interessant en ze vond het ook leuk om te presenteren. Dit leidde haar vervolgens naar commerciële economie, met een sterke voorkeur voor de marketing. Met veel plezier heeft ze Mieke de eerste drie jaar van haar studie doorlopen, waarbij ze het meeste energie haalde uit het doen van marktonderzoeken en de marketinggerelateerde vakken. De financiële kant van de opleiding vond ze minder leuk, maar ook dit heeft ze allemaal keurig volbracht!

Tijdens groepsprojecten is Mieke echt diegene die het overzicht bewaart en waar nodig de leiding kan pakken. Ze maakt de planningen, afspraken, rolverdelingen, noem maar op! Ze werkt graag in groepsverband met mensen die inzet tonen en meewerken. Is dit niet het geval dan zal Mieke hier zeker iets van zeggen.

Tijdens haar stage in het derde jaar is Mieke bezig geweest met de mogelijkheden van sociale media voor een organisatie in Australië. Daar heeft ze dan ook een half jaar gewoond en geleefd. Reizen is echt een passie voor Mieke, dus die stage was dan ook met zorg uitgekozen.

Voor haar afstudeerstage is Mieke op zoek naar een afstudeeronderzoek voor het liefst een reisorganisatie of bijvoorbeeld een bedrijf in de entertainmentbranche. Ook voor andere branches staat ze echter open. Haar voorkeur gaat hierbij wel echt uit naar B2C markt. De sfeer waarin Mieke het prettigst werkt is te omschrijven als informeel en gezellig.

Mieke is per februari 2020 beschikbaar voor een uitdagend afstudeeronderzoek. Haar voorkeur gaat uit naar regio Breda/Tilburg, maar ze is ook bereid wat verder te reizen. Ben jij diegene die deze gezellige, flexibele team player graag in jouw team ziet? Neem dan snel contact op!

Dit kan Mieke voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Mieke heeft in het tweede jaar een verkoopplan geschreven voor Amac Breda, voor zakelijke klanten.

Mieke heeft in het derde jaar een marktonderzoek gedaan naar de mogelijkheden van social media, voor Oscar Design & Construction in Sydney Australië.