Commerciële Economie student Luuk zoekt uitdagende afstudeerstage!

Luuk

Luuk pakt graag uw commerciële vraagstuk op!

Dit is Luuk

Ontmoet de 23-jarige student Commerciële Economie Luuk. Luuk (regio Den Bosch/Oss) is per september 5 maanden fulltime beschikbaar voor een afstudeerstage vol uitdaging! Luuk is ambitieus en wil tijdens deze periode het maximale uit zichzelf halen. Daarnaast is een prettige werkomgeving voor hem erg belangrijk. Verder droomt Luuk ervan om in de toekomst een eigen onderneming te starten.

Na het afronden van zijn VWO heeft Luuk een jaar WO Bedrijfskunde gestudeerd. De studie ging hem goed af, maar toch heeft Luuk ervoor gekozen om een switch te maken. Momenteel studeert Luuk dus Commerciële Economie. De grootste reden voor hem om hiervoor te kiezen is dat hij meer vakinhoudelijke kennis wilde opdoen op het gebied van marketing en sales. De vakken die hij onder andere heeft gevolgd zijn marketing, marktonderzoek, sales, inkoop en online marketing. In de minor heeft Luuk zich gespecialiseerd in Financieel advies voor particulieren.

Tijdens zijn meewerkstage heeft Luuk als sales & online marketing stagiair gewerkt bij een groot internationaal bedrijf gericht op huishoudelijke apparaten in het hogere segment. Het belangrijkste dat Luuk hier heeft geleerd is het opzetten van marketingcampagnes. De stage ging Luuk erg goed af, daarom is hij er na zijn stage ook blijven werken. Als bijbaantje houdt Luuk de administratie bij voor een kinderdagverblijf. Daarnaast is Luuk gestart met een project waarin hij 3D-animaties maakt van woonruimtes.

Luuk is een vriendelijke en gemotiveerde jongeman. In projecten neemt hij graag de touwtjes in handen. Hij vindt het belangrijk om met anderen mee te denken en komt communicatief sterk over. Ook vindt hij humor erg belangrijk.

In zijn vrije tijd is Luuk regelmatig in de sportschool te vinden. Hij speelt saxofoon en houdt van reizen en speciaalbier. Ook is hij geïnteresseerd in geopolitiek, globale economie en brand management.

Luuk kijkt ernaar uit om van waarde te zijn bij zijn toekomstige stagebedrijf. Kan Luuk jullie organisatie naar een hoger level brengen?

Dit kan Luuk voor je doen

- Marktonderzoek
- Het schrijven van een businessplan
- Het schrijven van een marketingplan
- Opzetten van marketingcampagnes
- Online marketing (SEO/SEA)
- Website beheer

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Luuk heeft van september 2018 tot januari 2019 een commercieel beleidsplan uitgevoerd voor een bedrijf in de lichtreclame. Het doel van het onderzoek was het spreiden van ondernemingsrisico's door spreiding van de omzet over een groter aantal klanten. Luuk heeft hierbij de leiding over het project genomen uit een groep van 5 studenten. In dit plan is een kwalitatief onderzoek uitgevoerd, en is op basis van de resultaten een strategie samengesteld waarbij extra klanten konden worden aangetrokken. Dit project is afgesloten op 22 januari 2019 en is afgesloten met een 7.

Luuk heeft tijdens zijn meewerkstage bij een luxe producent van huishoudelijke apparaten een online marketing /sales plan uitgevoerd. Het doel van het dit plan was toename van de verkoop van het aantal ventilatoren via online verkoop kanalen. Hierbij heeft Luuk een kwantitatief onderzoek uitgevoerd waarbij de doelgroep en diens wensen in kaart werden gebracht. Het resultaat betrof een adviesrapport met marketing en sales maatregelen. Deze maatregelen betroffen de onderdelen: brand management, verkoopstrategie, prijsstrategie, (online)marketingcampagne en klantcontact. Dit plan is afgesloten op 28 juni 2018 met een 8.