Student Taam is per september op zoek naar een bedrijfskundige (MER) afstudeeropdracht.

Taam

Taam kan kritisch kijken naar een optimalisatievraagstuk of een marktonderzoek verrichten

Dit is Taam

Mag ik je voorstellen aan Taam, een vierdejaars bedrijfskunde (MER) student die per september op zoek is naar een afstudeerstage van 20 weken. Taam kan binnen de organisatie een onderzoek verrichten op het gebied van marketing, procesoptimalisatie of bedrijfseconomisch vlak. Hierbij zal hij voor ongeveer 70% van zijn werkzaamheden bezig zijn aan het onderzoek en de overige tijd kunnen meewerken binnen de organisatie.

Taam is een jongen die ik kan omschrijven als een echte vastbijter. Hij vindt het belangrijk om vakkundig te werk te gaan en streeft continu naar het allerbeste. Hij vindt het dan ook moeilijk als anderen dit niet doen. Taam werkt dan ook graag individueel aan een project maar vindt het fijn om te sparren waar nodig. Hierbij heeft hij er geen moeite mee om anderen te benaderen.

Planning technisch is Taam ontzettend sterk. Hij weet goed zich aan de afspraken te houden die van hem worden verwacht. Als feedback ontvangt hij dan ook dat iedereen weet wat je van hem kan verwachten. Taam is sterk in zijn mening en weet dit vaak goed en kundig te onderbouwen. Soms is Taam echter nog iets te zelfstandig waardoor hij iets minder op zoek gaat naar de samenwerking.

Als je Taam in zijn vrije tijd wilt tegenkomen kun je hem vinden in de fitnessschool, op stap met vrienden of kijkt hij voetbal.

Dit kan Taam voor je doen

- Huidige processen in kaart brengen
- Flowcharts maken
- Duurzaamheidsprojecten oppakken
- Knelpunten naar boven halen
- Procesoptimalisaties uitvoeren
- Marktonderzoek verrichten

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Taam heeft meerdere (stage)projecten tijdens zijn studie uitgevoerd. Tijdens zijn meewerkstage heeft hij voor de stageorganisatie, Stagebureau De Plek, een onderzoek uitgevoerd naar de evaluatie van stagiaires. Hierdoor worden de stagiaires nu op een optimale manier geëvalueerd en begeleid, waardoor ze zoveel mogelijk uit hun stageperiode kunnen halen.

Het afgelopen half jaar heeft Taam samen met drie andere studenten een project uitgevoerd voor Huijbregts Groep. Huijbregts Groep is een samenwerking aangegaan met Fontys Hogeschool, waarin projecten binnen de organisatie worden aangeboden voor studenten van verschillende opleidingen. Deze studenten dienen interdisciplinair samen te werken. Hiervoor heeft Taam, met drie andere studenten, een handboek gemaakt, waarin de rollen en taken van de studenten bijvoorbeeld omschreven worden. Het handboek is een middel om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen en de studenten zo goed mogelijk duidelijkheid te geven. Dit handboek is ontworpen en kan vanaf september 2020, wanneer het volgende project binnen Huijbregts begint, zijn vruchten afwerpen.