Small Business en Retail Management studente Bodine is op zoek naar een fulltime afstudeerstage vanaf april!

Bodine

Bodine kan verschillende soorten vraagstukken binnen jouw organisatie oppakken.

Dit is Bodine

Maak kennis met Bodine, een 23-jarige Small Business and Retail Management studente uit regio Tilburg die vanaf april op zoek is naar een fulltime afstudeerstage. Bodine staat open voor verschillende soorten opdrachten, zoals het doen van een marktonderzoek of het opzetten van een businessplan. Door haar brede opleiding is ze voor verschillende vraagstukken inzetbaar. Gedurende haar derdejaars stage heeft Bodine zich bezig gehouden met de online marketing bij een kledingdrukkerij. Toch kwam ze er achter dat online marketing niet helemaal haar ding is.

Bodine heeft al eerder haar afstudeerstage gedaan bij haar huidige werkgever, maar kwam er achter dat ze haar werk en school liever gescheiden houdt. Gedurende deze stage was ze meer bezig met het meewerken binnen de organisatie dan met een opdracht. Bodine heeft er voor gekozen om te stoppen met deze stage en zich voor de volle 100% op een nieuwe stage te richten.

In het derde jaar heeft Bodine de minor Trendwatching gevolgd. In deze minor leren studenten hoe ze op een systematische manier trends kunnen herkennen en analyseren. Daarnaast houdt Bodine zich in haar vrije tijd graag bezig met rugby. Binnen haar team is ze vaak degene die dingen organiseert. Bodine omschrijft zichzelf dan ook als een regelaar. In haar afstudeerstage is ze op zoek naar een kleiner bedrijf met korte lijnen. Ze is een echte doener en zit niet graag stil!

Dit kan Bodine voor je doen

- Opzetten en uitvoeren van (internationaal) marktonderzoek
- Het opzetten van een marketingplan
- In de markt zetten van een nieuw product of dienst (businessplan)
- Het uitvoeren van een concurrentieonderzoek
- Het opzetten van een businessplan

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Bodine heeft voor haar derdejaars stage een marktonderzoek uitgevoerd voor Impressive Shit. Impressive Shit is een kleine kledingdrukker uit Breda. Tijdens deze stage is er onderzocht of er mogelijkheden waren om kinderfeestjes te organiseren, waarbij kinderen zelf hun eigen t-shirt kunnen ontwerpen en printen. Naast dit onderzoek heeft zij verschillende taken uitgevoerd binnen het bedrijf, namelijk: administratieve werkzaamheden (facturen maken en versturen naar klanten, klantcontact via mail en telefoon, klanten ontvangen op kantoor), het bedrukken van kleding, stickers van auto's en de boekhouding (belastingaangifte invullen).

Bodine heeft voor haar afstudeerstage een onderzoek uitgevoerd voor haar huidige werk. Dit bedrijf wilt graag groeien in de cateringbranche. Er is onderzoek gedaan naar de branche, de huidige en potentiële klanten, de behoeftes van de klant en welke mogelijkheden er waren. Uit het advies is gebleken dat het bedrijf zich vooral online beter moet profileren. Daar is ook het implementatieplan op gebaseerd.