HBO-student Facility Management per direct op zoek naar een bijbaan (32-36 uur) en per september op zoek naar een afstudeerstage (20 weken)

Safak

Safak kan goed omgaan met verschillende systemen, met veel verantwoordelijkheid en hij kan financiële taken oppakken

Dit is Safak

Mag ik je voorstellen aan Safak? Een vierdejaars Facility Management student die per september op zoek is naar een afstudeerstage. Deze afstudeerstage duurt 20 weken en gedurende die 20 weken is hij voor 5 dagen per week beschikbaar, waarvan hij er 2 kan meewerken.
Tot aan september is Safak ook nog op zoek naar een bijbaan voor 32 tot 36 uur per week, waar hij wat extra ervaring op kan doen.

Safak wilde eigenlijk de opleiding Hotelmanagement gaan volgen, maar doordat hij te weinig talen in zijn vakkenpakket had, was dat geen optie. Vervolgens is hij zich gaan oriënteren op andere studies en zo kwam hij bij Facility Management terecht. Hij ging vrij gemakkelijk door de opleiding heen en besloot toen dus ook deze zo goed mogelijk af te ronden.

Binnen de opleiding is Safak erg breed geïnteresseerd. Vakken die gerelateerd zijn aan financiën, maar ook psychologie en HR gerelateerde vakken spreken hem heel erg aan. Hij vindt het interessant om in gesprek te gaan met mensen en om deze werkzaamheden ook goed af te wisselen met zelfstandige projecten en het werken met systemen. Op het gebied van financiën vind hij het interessant om te werken met data en om analytisch bezig te zijn.

Safak heeft gewerkt bij een grote bank. Daar was hij werkzaam op de datamanagement afdeling. Daarnaast heeft hij daar ook een facilitaire stage doorlopen, waarbij hij met verschillende systemen moest werken.
In zijn 2e jaar heeft Safak een stage gelopen bij een facility services bedrijf. Daar heeft hij een team aangestuurd en processen geoptimaliseerd.
Ten slotte heeft hij ook een periode in Madrid gestudeerd, waar hij heeft leren werken in een multiculturele omgeving.

Medestudenten omschrijven Safak als iemand die altijd positief is en de rust bewaard. Hij is erg proactief, maar ook flexibel in zijn werkwijze. Verder vindt hij het belangrijk dat hij ruimte en tijd krijgt om zich te kunnen ontwikkelen en om verantwoordelijkheden te nemen.

Kan Safak ondersteuning bieden binnen jullie organisatie?

Dit kan Safak voor je doen

- Een proces optimaliseren
- Financiële taken uitvoeren
- Werken met systemen
- Planningen maken en administratieve werkzaamheden uitvoeren

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

KAS BANK - Procesoptimalisatie: een geheel inwerkproces opgesteld en bijbehorende werkprocessen schriftelijk vastgesteld. Bij dit het opzetten van dit inwerkproces veel tijd besteed aan de documenten ontwikkelen op principes van het Lean Six Sigma.

EW Facility Services - Produciviteit verhoging: met verschillende documenten de productiviteit van de schoonmaker sop locatie Spa Zuiver verhoogd. Tijdens deze stage ook een groep schoonmakers aangestuurd.

Entrepreneurship in Madrid: Tijdens mijn buitenland studie een fictie bedrijf opgezet van begin tot eind. Hier een resultaat van een 8.0 gehaald (totaal gemiddelde van mijn buitenland studie is een 7.6).