Gemotiveerde bedrijfskunde student is op zoek naar een uitdagende afstudeerstage

Niels

Niels kan aan de slag met een optimalisatieproject en kan daarnaast operationeel meewerken.

Dit is Niels

Maak kennis met Niels, een student Bedrijfskunde die op zoek is naar een uitdagende eindstage. Vanaf februari is Niels 4-5 dagen per week beschikbaar voor een duur van ongeveer 20 weken.

Na het positief afronden van zijn havo diploma was Niels op zoek naar een brede economische opleiding, zodoende kwam Bedrijfskunde op zijn pad. Deze opleiding sluit uitstekend aan op zijn wensen! Marketing, sales, finance en procesoptimalisatie zijn de favoriete onderdelen van Niels, binnen deze vakgebieden zoekt hij ook een afstudeerstage!

In zijn derde jaar heeft Niels uiteraard al een stage gelopen. Hier heeft hij de workflow binnen de organisatie geoptimaliseerd. Voor dit project voerde hij veel interviews met collega's en bracht hij de huidige structuur in kaart. Naast deze stage heeft Niels ook twee kortere stage gelopen, waarbij bij een de nadruk lag op finance.

Momenteel volgt Niels de minor 'international business' in Barcelona. Hier is hij dus op zichzelf aangewezen, waardoor hij zich met name op persoonlijk vlak erg ontwikkeld. Tijdens deze minor zoekt hij vanuit Spanje naar zijn afstudeerstage die in februari zal starten. Niels zoekt een organisatie waarbij hij enerzijds aan een opdracht/onderzoek kan werken en anderzijds operationeel aan de slag kan met verschillende werkzaamheden. Zijn onderzoek zal in de richting van marketing en/of bedrijfsprocessen zijn.

Niels is een student met een doelgerichte houding waarbij hij streeft naar het hoogst haalbare. Niels heeft een auto, waardoor hij flexibel is wat betreft reizen. Na het afronden van de stage staat Niels er voor open om aan te blijven in de vorm van een baan.

Dit kan Niels voor je doen

- Operationeel meewerken
- Onderzoek in het kader van procesoptimalisatie
- Het uitvoeren van een marktonderzoek
- Etc.

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Niels heeft voor een eerdere stage bij ERIKS BV de markt onderzocht. Het ging bij dit onderzoek om verschillende aspecten zoals de concurrenten, klanten, potentiële nieuwe klanten maar ook om de regels en wetgevingen waar zich aan gehouden moet worden en of hier door de jaren heen veel veranderingen in zijn geweest.

Niels heeft in zijn vorige stages meegelopen met buitendienstmedewerkers en commercieel managers. Door mee te gaan met deze medewerkers heeft hij een goed beeld gekregen van hoe het er in de sales wereld aan toe gaat. Een bedrijf dat hij heeft bezocht is Lyondell, maar ook de gemeentes van Rotterdam en Den Haag heeft hij mogen bezoeken. De verschillen tussen commercieel en non-profit kwamen hierbij ook goed naar voren.