Commerciële en gedreven student bedrijfskunde op zoek naar een uitdagende en veelzijdige afstudeerstage!

Dennis

Dennis is erg breed geïnteresseerd. Hij gaat graag aan de slag met een breed takenpakket. Sales, marketing, marktonderzoek, bedrijfskundige processen in kaart brengen, hij vindt al…

Dit is Dennis

Ontmoet Dennis: deze laatstejaars bedrijfskunde student is per januari beschikbaar om binnen jullie organisatie af te studeren. Hij is volledig inzetbaar om een vraagstuk dat speelt binnen jullie organisatie te onderzoeken. Daarnaast is hij bereid om erg veel mee te werken, waardoor hij op beide gebieden van meerwaarde kan zijn voor jullie.

Nadat Dennis zijn Havo afrondde, besloot hij om de opleiding Financial service management te gaan studeren in Amsterdam. Na een aantal weken kwam hij er achter dat dit niet het vakgebied was wat hij de rest van zijn leven wilde doen. Na lang nadenken, maakte hij toch redelijk snel de switch en kwam hij uit bij de opleiding bedrijfskunde aan Business school Notenboom. Persoonlijke begeleiding is iets wat hoog in het vaandel stond bij Dennis. Hij had na een aantal gesprekken zo'n goed gevoel bij deze school, dat hij zeer bewust hier voor koos.

Nu, drie jaar later, is Dennis erg blij met zijn keuze. De opleiding is een erg brede opleiding met raakvlakken op veel verschillende vakgebieden. Sales, marketing, HR, procesmatig werken, finance, ondernemen. Het zijn allemaal vakgebieden die hem aanspreken.

Tijdens zijn derde jaar wilde Dennis graag bij een zelfstandig ondernemer stage lopen. Hij wilde graag van verschillende processen bepaalde zaken meekrijgen. Hij liep stage in Curaçao bij een vastgoedmakelaar. Hij heeft door zijn werk sterke verkoopskills ontwikkeld en daarnaast liggen zijn interesses ook in het vastgoed, dus 1 + 1 = 2. Hij heeft het hier goed naar zijn zin gehad. Dennis heeft zich voornamelijk beziggehouden met het vergroten van de naamsbekendheid van de organisatie. Hij beheerde de social media, website, was verantwoordelijk voor de content, deed veel aan videobewerking (iets wat hij zichzelf overigens helemaal heeft aangeleerd).

Na deze mooie periode in het buitenland, was het tijd voor zijn minor. Hij heeft gekozen voor een verdiepende finance minor, omdat dit vakgebied hem toch altijd heeft aangetrokken.

Voor de laatste fase van zijn studie is Dennis dus op zoek naar een afstudeerstage. Hij zoekt een stage voor 6 maanden, waarin hij een scriptie kan schrijven, maar is ook bereid om een groot deel mee te werken. Het liefst wil hij iets betekenen op commercieel vlak omdat hij hier al veel ervaring heeft opgedaan gedurende zijn bijbaan.

Dennis werkt al vijf jaar voor 2Contact in Den Bosch, waar hij verantwoordelijk is voor acquisitie voor Mobiel.nl. Op basis van de klantwensen, maakt hij een aanbod op maat en dit vindt hij erg leuk om te doen. Hij heeft dus een goed inlevingsvermogen in de klant. Hij werkt hier met targets en dit is iets wat Dennis zeker aanspreekt. Hij is goed in het communicatief verwoorden, behoeftes achterhalen en het daadwerkelijk overtuigen van de klanten.

Dennis omschrijft zichzelf als eerlijk, sociaal en communicatief vaardig. Hij geeft wel aan dat hij af en toe wat meer achter zijn eigen werk mag staan. Dit is dan ook een puntje die hij graag nog wil verbeteren.

In zijn vrije tijd onderneemt Dennis veel met zijn vriendin en vrienden, heeft hij zijn vaarbewijs, dus gaat hij graag het water op en is hij nu en dan ook in de sportschool te vinden.

Ik heb een erg goed beeld van Dennis en ben direct enthousiast over hem. Kan deze topper bij jullie langskomen voor een gesprek?

Dit kan Dennis voor je doen

- Acquistie
- Salesplan
- Bedrijfsbezoeken
- Klantcontact
- Bedrijfsprocessen analyseren
- Marketing
- Marktonderzoek
- Marketingplan