Bedrijfskunde MER studente is per april op zoek naar een afstudeerstage in de regio van Leiden!

Mirthe

Mirthe kan processen verbeteren of een marktonderzoek doen

Dit is Mirthe

Graag stel ik je voor aan Mirthe. Mirthe studeert Bedrijfskunde MER en is op zoek naar een afstudeerstage per april voor 20 weken.
Het vak verandermanagement vond Mirthe erg interessant, maar ze heeft ook veel ervaring in projecten op gedaan tijdens het doen van marktonderzoeken, het verbeteren van bepaalde processen in een organisatie en het opstellen van een ondernemingsplan.

Mirthe is een lieve, sociale meid en komt rustig over als persoon. Zodra ze zich vertrouwd voelt in een omgeving, heeft ze ook veel humor en kan ze wat meer extraver zijn. Mirthe is graag onder de mensen en heeft vanuit bijbanen geleerd om servicegericht te werken, adviezen te geven aan klanten en te verkopen.

Afgelopen jaar heeft Mirthe stage gelopen in Nieuw-Zeeland, waarbij ze een structuurverandering heeft doorgevoerd in de organisatie. Hiervoor heeft ze voornamelijk veel interviews afgelegd. Ook heeft ze meegelopen op verschillende afdelingen en heeft ze meegeholpen bij het organiseren van evenementen. Haar Engels is door deze buitenlandse stage sterk verbeterd in woord en geschrift.

Vanuit haar stage kreeg Mirthe teruggekoppeld dat ze niet bang is om vragen te stellen en moeite neemt om alles goed te begrijpen. Ook draagt ze makkelijk ideeën aan en is ze hier creatief in. Ze is erg plichtbewust en wil voor een organisatie een goed resultaat leveren door er volledig voor te gaan. Zo is Mirthe ook bereid om 3 dagen mee te werken in de organisatie door het oppakken van verschillende dagelijkse werkzaamheden, naast de andere 2 dagen waar ze zich zal focussen op het onderzoek doen.

Wil je graag de frisse ideeën van Mirthe in een onderzoek verwerkt hebben voor jouw bedrijf? Neem dan snel contact op!

Dit kan Mirthe voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Vorig jaar februari tot augustus heeft Mirthe succesvol een stage afgerond bij de non-profit organisatie ‘Plunket’ in Nieuw-Zeeland. Haar bijdrage was voornamelijk meewerken aan een groot change managementproject van de organisatiestructuur. Naast het verbeteren van haar Engels heeft Mirthe de opgedane kennis vanuit haar studie in praktijk gebracht. Zo was haar grootste bijdrage, naast de werktaken, het bedenken van een handige manier om alle informatie van interviews te verzamelen en dit vervolgens te gebruiken om de veranderingen in de werktaken van de werknemers door te voeren. Zowel de werkzaamheden van haar stage als het onderzoek heeft Mirthe met een 9 als eindcijfer afgerond.

In het tweede jaar van bedrijfskunde heeft Mirthe een extern bedrijfsproject gedaan samen met haar klasgenoten. Zij was gekozen als projectleider waar ze als groep onderzoek hebben gedaan voor de gemeente Historisch Voorburg. Dit onderzoek is gepresenteerd voor enkele bestuursleden van de gemeente en Mirthe adviseerde hen wat zij konden veranderen/verbeteren in de gemeente voor een beter voortbestaan.