Automotive Business & Management student op zoek naar een leerzame afstudeerstage.

Paul

Paul gaat graag aan de slag met een marktonderzoek of procesoptimalisatie!

Dit is Paul

Maak kennis met Paul, Paul is een student Automotive Business & Management uit de omgeving van Den Bosch. Paul volgt deze opleiding op de IVA in Driebergen, daar leert hij vooral heel commercieel te denken. Zijn keuze voor zijn studie komt voor uit zijn interesse in alles wat met sales en communicatie te maken heeft.

Paul dacht dat zijn opleiding vooral commercieel gericht zou zijn maar hij krijgt ook vakken als; financial management, marketing en kwaliteitsmanagement. Deze vakken gaan hem heel erg goed af, hij vindt het analyseren van problemen en het oplossen van die problemen heel leuk.
Verder heeft Paul ook nog in verschillende project groepen gewerkt aan o.a. de realisatie van een online marketing plan, de realisatie van een platform voor alleenstaande ouderen en onderzoeken gericht op procesoptimalisatie.

Buiten zijn studie heeft Paul ook nog verschillende werk ervaringen op gedaan.
Zo heeft hij bij een autodealer gewerkt als verkoper en werkt hij nu als afdelingsverantwoordelijke bij een supermarkt. Paul weet wat hard- en klantgericht werken is en klantgericht werken is vanuit zijn tijd bij de supermarkt.

Nu zou je bijna denken dat hij nauwelijks tijd over heeft, maar ondernemend als Paul is, is hij ook nog eens enorm actief binnen een lokale verenging. Zo heeft hij al menig sport toernooi gerealiseerd/georganiseerd waarbij hij de motivator en regelaar van de groep is en is hij ook de drijvende kracht achter de sociale events.

Ik heb Paul leren kennen als een hardwerkende, motiverende maar vooral communicatieve topper! Gaat Paul binnekort voor u aan de slag?!

Dit kan Paul voor je doen

- Procesoptimalisatie
- Marketingplan
- Marktonderzoek
- Salesplan

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Paul heeft bij Damen Shipyards een project gemaakt samen met 3 andere studenten van de IVA Driebergen. Paul moest hierbij een eerst een IST-situatie maken van de afdeling public transport. Door de IST-situatie analyse bleek er een strategisch probleem en daar hebben Paul en het groepje een passende oplossing op bedacht in de SOLL-situatie. Paul kreeg positieve feedback van docenten en Damen Shipyards maar Paul moet nog het punt krijgen van het project. Paul mocht op afspraak langs komen bij Damen Shipyards en heeft daar wekelijks gebruik van gemaakt om zoveel mogelijk mee te krijgen van het werken in een bedrijf.

Paul heeft in in jaar 2 een ondernemingsplan geschreven met een groepje. Het plan was een bedrijf opzetten dat voor landelijke dekking zou gaan zorgen voor waterstofbrandstof. Hiervoor heeft Paul een keurige 6,5 gekregen.