Startersfunctie werktuigbouwkunde

Specialisatie in piping

Dit ga je leren

Jij gaat als werktuigbouwkundige werken op de engineeringsafdeling. Jouw taken zullen bestaan uit het construeren en maken van berekeningen. Waar nodig zet je tekeningen van 2D om in 3D. Je zult bezig zijn met het ontwerpen in 3D en ook het analyseren van de huidige engineeringsstandaard zal een van jouw taken zijn. Je gaat bekijken waar de engineeringsafdeling verder kan optimaliseren en waar nodig schrijf je een handboek voor de engineeringsstandaard.

Ook zal er een piping traineeship aangeboden worden. De komende 2 tot 3 jaar word je opgeleid in de specialisatie piping. Op deze afdeling werken er ongeveer 80 medewerkers. Je wordt echt opgeleid tot een volwaardige specialist binnen piping en binnen deze internationale organisatie.

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw dag kent een grote diversiteit aan taken en bezigheden. Je volgt een traineeship waarbij je naast de theoretische kennis die je leert erg veel in de praktijk bezig bent. Zo kun jij alles direct toepassen! Jij hebt nog niet zoveel werkervaring, maar dat is juist waarom jij zo goed past binnen dit traineeship.

In de praktijk ben je bezig met het construeren van pijpleidingen binnen de fabrieken die internationaal worden gebouwd, maar worden gestuurd vanuit Nederland.

Jouw baan resulteert in een significante bijdrage in de dagelijkse werkzaamheden op engineeringsgebied. Jij gaat een frisse blik in dit bedrijf geven, zodat bijvoorbeeld de engineeringsafdeling zich verder kan optimaliseren. Wanneer je vragen hebt, kun je altijd terecht bij jouw collega's.

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Gemotiveerd
- Teamplayer
- Geïnteresseerd in techniek
- Bereid om te leren

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is een ingenieursbureau binnen de olie- en gasindustrie en er werken 800 medewerkers binnen het bedrijf, waarvan 80 op de afdeling piping. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als een informele en hardwerkende.

Het bedrijf is prima te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig en je salaris is in overleg, maar te allen tijde marktconform!
group
250+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Internationaal