Traineeship techniek

Je gaat binnen een gerenomeerd technisch bedrijf starten in een gaaf traineeship!

Dit ga je leren

Het doel van het traineeship is om jou een goed beeld te geven van de installatiebranche en de verschillende disciplines en vakgebieden binnen deze branche. Zodoende zal je gedurende het tweejarige traineeship meedraaien op verschillende afdelingen of vestigingen van de organisatie.

Afhankelijk van jouw eigen wensen en eerdere ervaringen in de sector kan je verschillende richtingen in. Jouw uitstroomprofiel zal gedurende het programma steeds duidelijker worden. Afhankelijk van waar je goed in bent, je ambities liggen en waar je interesses liggen. Functies waarin je kan uitstromen zijn bijvoorbeeld; Projectmanager, Procesverbeteraar, Engineer/calculator, BIM-modelleur, Werkvoorbereider, Assisitent projectleider of aankomend Afdelingshoofd.

Gedurende het traineeship volg je een uitgebreid opleidingsprogramma. Samen met de andere trainee’s ga je veel leren op gebied van Projectmanagement, Selfmanagement en Effectief Communiceren. Daarnaast ga jij je specifieke kennis over de installatietechniek verhogen, namelijk met de opleiding Hogere Installatie Techniek (HIT).

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van de bovenstaande mogelijkheden? Reageer dan snel!

Zo ziet jouw dag eruit

Je gaat na een korte inwerkperiode direct meedraaien in het bedrijfsproces, in verschillende functies en bij verschillende bedrijven waardoor je daar je eigen rol en verantwoordelijkheden krijgt. Je ontwikkeling vindt vooral plaats door te leren, door zelf te doen.

Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling en verbetering van de bedrijfsprocessen. Daarnaast coördineer je nieuwe best practices en nieuwe initiatieven. Ook ben je bezig met het doorontwikkelen van bestaande of nieuwe producten of nieuwe toepassingen hierop. Tot slot zal je deelnemen aan verbeterteams voor het ontwikkelen van nieuwe samenwerkingsmodellen en integratie van verschillende specialismen.

Dit ben jij

+ Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, Bouwtechnische Bedrijfskunde, AOT of Lucht- ruimtevaart
+ Je bent sociaal vaardig
+ Je hebt empathisch vermogen + sterk in verandermanagement
+ Je bent flexibel
+ Je bent gedreven
+ Je bent een starter of hebt maximaal 2 jaar werkervaring
+ Je bent ambitieus en leergierig

Over dit bedrijf

Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf met vestigingen door heel Nederland. Binnen de installatiebranche richt het bedrijf zich op zowel Utiliteit als Woningbouw, maar ook op bijvoorbeeld speciale service en onderhoudswerkzaamheden.

Binnen deze gerenommeerde naam in de markt is veel specifieke kennis en jarenlange ervaring aanwezig. Echter voorziet men dat de instroom van jong ambitieus, technische talent bekend blijft. Om deze een boost te geven is er een traineeship opgezet specifiek gericht op de installatietechniek. Wil jij je gedurende twee jaar gaan verdiepen in alle disciplines van de installatietechniek? En zo een kickstart geven aan jou carrière? Dan zijn we op zoek naar jou!
group
250+ medewerkers
mood
Open en informeel
local_bar
Organisatie in beweging!