Startersfunctie sales engineer!

Commercieel technische functie bij wereldwijd actief bedrijf!

Dit ga je leren

Je leert om de ideale combinatie te vinden tussen commercie en techniek. Inhoudelijke oplossingen bieden door deze op de juiste manier aan te bieden of door de vraag van de klant zo goed mogelijk op te lossen. Dit vergt commercieel inzicht en ervaring en een goede technische onderbouwing! Sales engineer binnendienst begeleid het volledige proces van offerte maken (berekenen), opdracht maken en de levering begeleiden. Het is eveneens mogelijk om een kijkje te nemen bij het productieproces.

Zo ziet jouw dag eruit

Je gaat in gesprek met klanten om vragen op te pakken en nieuwe mogelijkheden te creëren. Jij bent voor de klant het aanspreekpunt en de persoon die de oplossing in gang zet. Daardoor zul je moeten vertrouwen op voldoende commercieel inzicht en capaciteiten op dat vlak en dat combineren met je technische achtergrond om inhoudelijk het verschil te kunnen maken!

Dit ben jij

- Afgeronde technische opleiding (HBO)
- Commercieel inzicht
- Initiatiefrijk
- Enthousiast
- Open voor ontwikkeling
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
- Affiniteiten met klimaattechniek of koudetechniek (door bijvoorbeeld een minor)

Over dit bedrijf

Onze opdrachtgever is een internationaal opererende onderneming. Men houdt zich bezig met twee takken van sport; beheersing van geluid en koeltechniek. Voorbeelden van opdrachten zijn het compleet geluiddicht maken van ruimtes of zorgen dat lawaai ruimtes (bijvoorbeeld de koeling op daken van fabrieken) niet verlaat. Op het koeltechniek gebied, kun je denken aan het "in slaap brengen" van bananen om ervoor te zorgen dat deze bananen tijdens de overtocht niet verder rijpen.

Innovatie is key binnen deze organisatie, tevens is groei een actueel onderwerp. De organisatie is behoorlijk gegroeid en heeft als uitdaging om er voor te zorgen dat al het werk volgens kwaliteitsnormen en klantnormen opgepakt kan worden!
group
20+ medewerkers
mood
open en laagdrempelig
local_bar
Een leuke startersfunctie in een gedreven team