Startersfunctie sales binnendienst

Je gaat aan de slag als junior sales binnendienst!

Dit ga je leren

Tijdens deze vast functie ga jij samen met het bedrijf aan de slag om de verkoopdoelstellingen te halen. Jij draagt met jouw talent bij aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf en aan de stijging van de omzet. Jouw toekomstige werkgever is op zoek naar jong commercieel talent dat durft te verkopen en aan de gang wil gaan binnen het sales vak!

Deze taken zijn onder andere jouw verantwoordelijkheid tijdens jouw bijbaan:
- Sales sales en.. sales
- Samenwerken met jouw collega's
- Ervoor zorgen dat potentiële klanten klanten worden
- Inbound lead oppakken
- Bellen naar aanleiding van een direct mail
Zo ziet jouw dag eruit

Jij gaat aan de slag om na jouw studie aan de gang te gaan in de sales. In deze baan kom je te werken in een team met een winnaarsmentaliteit. Daarnaast zijn klantvriendelijkheid en een commerciële instelling zijn belangrijke eisen voor deze functie. Jij vindt het leuk om in gesprek te gaan met potentiële klanten en om te werken met targets. Daarnaast vindt jij het een uitdaging om new business binnen te halen!

Dus vind jij het een uitdaging om een klant tevreden te houden, heb je een passie voor sales, kun jij goed communiceren en beschik je over een commerciële overtuigingskracht? Dan is dit de baan voor jou!

Dit ben jij

- Commercieel ingesteld
- Staat stevig in je schoenen
- Communicatief vaardig
- Kunt overtuigen
- Leergierig
- Representatief en klantgericht

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige bedrijf is actief in finance en er werken op dit moment 16 medewerkers binnen het bedrijf, maar ze zijn hard aan het groeien. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling sales met je nieuwe collega’s. Zij houden zich bezig met het nog beter verkopen van de dienstverlening van het bedrijf.

Je krijgt bij dit bedrijf een mooi loon en goede doorgroeimogelijkheden.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Open en informeel
local_bar
Leuke borrels!