Recruitment Consultant

In deze uitdagende rol ga je jezelf bezighouden met een 360 graden recruitment en sales rol

Dit ga je leren

Een startersfunctie binnen het recruitment vak. In deze uitdagende 360 graden rol word je volledig verantwoordelijk voor het runnen van je eigen business. Het is een leuke combinatie van sales en recruitment. Jij gaat de behoefte bepalen bij klanten en met jouw creatieve werkwijze koppel je hier de juiste kandidaten aan. Jij draagt met jouw talent bij aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf en aan de stijging van de omzet. Jouw toekomstige werkgever is op zoek naar jong commercieel talent dat durft te verkopen.

Als je helemaal ingewerkt bent en je zelfstandig op pad kan zit er uiteraard een auto bij van de zaak. Daarnaast wordt je voorzien met alle tools om jouw werk tot een succes te maken. Denk hierbij aan een laptop, telefoon en gerichte praktijktrainingen.

Deze taken zijn onder andere jouw verantwoordelijkheid tijdens jouw startersfunctie:
- Sales sales en.. sales
- Recruitment
- Arbeidsbemiddeling
- Ervoor zorgen dat potentiële klanten klanten worden
- Zorgen dat huidige klanten tevreden zijn en blijven
- Iedere dag knallen om die bonussen binnen te halen
Zo ziet jouw dag eruit

In deze baan kom je te werken in een team met een winnaarsmentaliteit. Daarnaast zijn klantvriendelijkheid en een commerciële instelling belangrijke eisen voor deze functie. Jij vindt het leuk om in gesprek te gaan met (potentiële) klanten & kandidaten. Werken met targets is iets wat jou motiveert en drijft jou tot nieuwe hoogten.

Dus vind jij het een uitdaging om een klant tevreden te houden, wil jij veel leren, heb je een passie voor sales/recruitment, kun jij goed communiceren én beschik je over een commerciële overtuigingskracht? Dan is dit de functie voor jou!

Dit ben jij

✔️ Commercieel ingesteld
✔️ Staat stevig in je schoenen
✔️ Communicatief vaardig
✔️ Kunt overtuigen
✔️ Leergierig
✔️ Representatief en klantgericht
✔️ Zelfstandig / teamplayer

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de detacheringsbranche en er werken 75 medewerkers binnen de organisatie. Ze hebben net een nieuw kantoor geopend in Leiden waar momenteel drie medewerkers actief zijn maar ze zijn van plan om hard te groeien. Daarnaast is de sfeer binnen de organisatie te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een kantoor met 3 collega’s maar zijn onderdeel van een groeiende organisatie met 75+ personeelsleden.
Binnen dit kleine onderdeel houden zij zich bezig met het detacheren van met name finance en administratieve krachten. Het is een hard groeiende organisatie en biedt dus genoeg kansen aan iemand die net uit de schoolbanken komt.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig. Zodra je goed bent ingewerkt zal een auto van de zaak bij het pakket horen.
group
50+ medewerkers
mood
Open & informeel
local_bar
Bedrijfsuitjes