Startersfunctie international sales support

Fungeren als eerste aanspreekpunt voor klanten wereldwijd

Dit ga je leren

Ben jij minder dan twee jaar geleden afgestudeerd en lijkt het je interessant om jezelf als young professional verder te ontwikkelen binnen een zeer internationaal actieve organisatie? Lees dan zeker verder.

Binnen deze functie kom je te werken binnen het team Global Registrations, waarbij jij als aanspreekpunt zal fungeren voor vragen van klanten wereldwijd. Deze klanten hebben hulp nodig bij het registreren van hun medische hulpmiddelen in een groot aantal landen in de wereld. In jouw rol communiceer je met de klant over de aanpak en stelt hierbij offertes op. Daarnaast analyseer je de projecten en je initieert discussie met de business lead voor optimalisatie van de services. Je komt samen te werken in een team en gaat altijd voor een hoge mate van klanttevredenheid!

Zo ziet jouw dag eruit

Daar waar de organisatie over een prachtig mooi en modern ruim kantoor beschikt, wordt er voornamelijk in de beginperiode wel van je verwacht dat je op locatie komt werken (afhankelijk van COVID-maatregelen). Je komt te werken in een energiek en enthousiast team, waarbij je jezelf met o.a. de volgende werkzaamheden zal bezighouden:
✔ Communicatie met partners wereldwijd over services en offertes
✔ Sales calls inplannen, uitvoeren en opvolgen
✔ Registreren van gegevens in het CRM systeem
✔ Offertes genereren en uitsturen via CRM systeem

Dit ben jij

✔ Je hebt affiniteit met een internationale omgeving, culturen en verschillende talen
✔ Je bent commercieel en klantgericht ingesteld
✔ Je beheerst de NL'se en Engelse taal zowel in geschrift als mondeling goed
✔ Je bent ambitieus, een teamspeler, nauwkeurig en gestructureerd
✔ In staat om naar Arnhem te reizen

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige bedrijf is actief in de medische sector, waarbij zij klanten o.a. helpen met het introduceren van nieuwe medische producten in nieuwe landen. Men doet dit werk met ruim 100 medewerkers in een zeer modern en ruim hoofdkantoor.

Je wordt onderdeel van het team Global Registrations, waar je met 5 collega's zal werken. Dit is een jong en internationaal team. De sfeer is te omschrijven als gedreven, ambitieus, nauwkeurig en internationaal. Verder zijn er genoeg mogelijkheden om binnen de organisatie door te groeien, afhankelijk van jouw interesses en sterktes.

Je ontvangt een goed starsalaris van a €2.700 per maand, wat hoger kan uitvallen aan de hand van o.a. studieniveau, leeftijd en ervaring. Daarnaast ontvang je 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, pensioenopbouw, een telefoon en laptop en daarnaast wordt er met een bonusstructuur gewerkt. Goede resultaten, worden beloond!

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
100+ medewerkers
mood
Internationaal, gedreven, enthousiast
local_bar
Zeer modern kantoor!