Startersfunctie accountmanager

Jij gaat aan de slag als accountmanager binnen de lichte bedrijfswagens!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige opdrachtgever is actief in de inkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte bedrijfswagens. Deze bedrijfswagens zijn onderverdeeld in lichte- en zware bedrijfswagens. Daarnaast verzorgen ze ook reparatie en onderhoud van bedrijfswagens.

Binnen de organisatie zijn ze aan het groeien en zijn ze bezig om de bedrijfsprocessen naar een hoger level te tillen. Voor de vestiging in Roosendaal zoeken ze een accountmanager - lichte bedrijfswagens in de regio Roosendaal/Breda.

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van lichte bedrijfswagens. Taken die hieronder vallen zijn:
- Acquisitie
- Schrijven van je eigen salesplan
- Klantbezoeken afleggen om de wensen en behoeftes in kaart te brengen
- Opstellen offertes
- RelatiemanagementZo ziet jouw dag eruit

Jij gaat aan de slag als accountmanager binnen deze leuke en frisse organisatie. Je dagen zullen afwisselend zijn en het ene moment werk je op kantoor de offerte uit en vertrek je na de lunch voor een afspraak met een nieuwe klant in Breda. Jij geniet ervan om met klanten in contact te zijn en oplossingen op maat aan te bieden. Kortom, een diverse en uitdagende baan!


naast jouw studie wat werkervaring op te doen in de verkooprichting. In deze bijbaan kom je te werken in een team met een winnaarsmentaliteit. Daarnaast zijn klantvriendelijkheid en een commerciële instelling zijn belangrijke eisen voor deze functie. Jij vindt het leuk om in gesprek te gaan met (potentiële) klanten en om te werken met targets.

Dus vind jij het een uitdaging om een klant tevreden te houden, heb je een passie voor sales, kun jij goed communiceren en beschik je over een commerciële overtuigingskracht? Dan is dit de bijbaan voor jou!

Dit ben jij

- Commercieel ingesteld
- Staat stevig in je schoenen
- Communicatief vaardig
- Kunt overtuigen
- Representatief en klantgericht

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de verkoop van bedrijfswagens en er werken ruim 60 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en gezellig.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega’s. Je krijgt binnen je rol veel verantwoordelijkheid en hier staat uiteraard een mooi salaris tegenover.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Veel vrijheid