Starter Accountmanager bij een duurzame organisatie

Aan de slag met alles rondom sales

Dit ga je leren

Tijdens deze sales baan ga jij samen met het bedrijf aan de slag om de verkoopdoelstellingen te halen. Jij draagt met jouw talent bij aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf en aan de stijging van de omzet. Jouw toekomstige werkgever is op zoek naar jong commercieel talent die met de nieuwste kennis en inzichten aan de slag gaat met het opbouwen van een mooi klantenportenfolio. Deze organisatie heeft een samenwerking met Amerikaans A-merk voor op de Europese markt. Aan jou de taak om bedrijven in de Benelux te overtuigen van dit duurzame concept.


Deze taken zijn onder andere jouw verantwoordelijkheid tijdens jouw baan:
- Business tot business sales
- Samenwerken met jouw collega's
- Ervoor zorgen dat potentiële klanten klanten worden
- Zorgen dat huidige klanten tevreden zijn en blijven

Daarnaast ga je aan de slag met de webshop van het bedrijf gericht op de Benelux. Daarom is het een pre als je ervaring hebt met websitebeheer/webshopbeheer. De organisatie staat open voor aanbevelingen om meer leadgeneratie te creëren via de online kanalen. De opdrachtgever is een start-up en daardoor zijn er veel doorgroeimogelijkheden binnen deze platte organisatie.

Een mooie bijkomstigheid is dat je de beschikking krijgt over:

- Een auto van de zaak
- Een laptop van de zaak
- Een telefoon van de zaak

Zo ziet jouw dag eruit

Jij gaat aan de slag in de verkooprichting. In deze baan kom je te werken in een team met een winnaarsmentaliteit. Daarnaast zijn klantvriendelijkheid en een commerciële instelling zijn belangrijke eisen voor deze functie. Jij vindt het leuk om in gesprek te gaan met (potentiële) klanten en om te werken met bedrijfsdoelstellingen.

Dus vind jij het een uitdaging om een klant tevreden te houden, heb je een passie voor sales en marketing, kun jij goed communiceren en beschik je over een commerciële overtuigingskracht? Dan is dit de ideale job voor jou!

Dit ben jij

- Je hebt de beschikking over een commercieel hbo diploma
- Commercieel ingesteld
- Kennis van marketing
- Staat stevig in je schoenen
- Communicatief vaardig
- Kunt overtuigen
- Leergierig
- Representatief en klantgericht
- Zelfstandig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in Ridderkerk. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als open en professioneel. Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega’s. Je ontvangt een marktconform salaris

group
20+ medewerkers
mood
Professioneel en open
local_bar
Dit bedrijf is altijd bezig met innoveren en verduurzamen