Junior Logistiek engineer

Jij werkt aan slimme logistieke oplossingen voor diverse klanten

Dit ga je leren

Als logistiek project Engineer ben je een belangrijke schakel om de uitdagingen van onze klanten te vertalen in een slimme oplossing. Deze organisatie biedt verschillende efficiency oplossingen op logistiek gebied.

Als project engineer ga jij samen met de verkoopadviseur en projectleider met klanten in gesprek met het zoeken naar de meest passende oplossing voor het vraagstuk. Jij denkt conceptmatig en werkt deze exact uit in technische tekeningen. Hierbij staat je inlevingsvermogen, creativiteit en duidelijke communicatie centraal. Belangrijk is immers om de behoefte van zowel de klant in te vullen als vanuit de techniek tot de beste oplossing te komen.

Daarnaast heb je direct contact met onze toeleveranciers, zorg je voor de calculaties en bereid de offertes voor op technisch vlak en ondersteun je de projectleider bij opleveringen.

Vind je het leuk om in een klein enthousiast team te werken? Ben je creatief en nauwkeurig en heb je ervaring met Autocad en of een 3D tekenprogramma? En staat bovenstaande je aan?

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint je dag rustig met een kopje koffie en een gezellig praatje met je collega’s. Hierna ga je direct aan de slag met de taken die je die dag moet gaan doen.

Jij bent voornamelijk bezig met de projecten die je toegewezen krijgt. Je werkt deze nauw uit. Daarnaast heb je direct contact met toeleveranciers, zorg je voor de calculaties en bereid de offertes voor op technisch vlak en ondersteun je de projectleider bij opleveringen.

Gaat dit alles na je een periode goed af? Dan liggen er volop mogelijkheden tot projectleider of commercieel manager.

Dit ben jij

Deze organisatie werkt als een hecht team en daarbinnen is volop ruimte voor jou! Jouw profiel ziet er als volgt uit:
- Afgeronde hbo Technische bedrijfskunde/ logistieke opleiding
- Jij staat open om te leren
- Jij staat open voor kritiek van anderen
- Neemt initiatief
– Durft met klanten in contact te komen
- Bent communicatief vaardig
- Je denkt niet alleen vanuit de techniek maar ook vanuit de oplossing voor de klant
- Jij hebt ervaring met Autocad
- Kennis en ervaring met een 3D tekenprogramma is een pré

Over dit bedrijf

De organisatie waar jij solliciteert is expert in het bieden van efficiency oplossingen op logistiek gebied. Daar waar logistiek aanwezig is, kan jouw organisatie een efficiency oplossing bieden. Elke dag opnieuw zijn er diverse klanten met efficiency vraagstukken die jij gaat invullen samen met jouw team van collega's.

De organisatie heeft projecten in beheer met verschillende grote van omvang. Dit maakt je werk erg divers. Zo zal je projecten geheel zelfstandig gaan uitvoeren, terwijl je de ander samen met het hele team oppakt.

De organisatie is echter kleinschalig en informeel. Met op dit moment 12 medewerkers in dienst kun je continu schakelen met collega's. Er is volop ruimte voor een humor en het is een erg hecht team. Er is duidelijk ruimte gemaakt voor een inwerktraject en je zult dan ook zorgvuldig begeleid worden tijdens deze periode.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel en teamspirit!
local_bar
Een hecht team!