Startersfunctie Business IT richting consultancy

Dit ga je leren

Jouw toekomstig werkgever is een organisatie die koppeling levert tussen een ERP systeem en diverse andere platforms. Met behulp van hun software oplossing biedt jouw toekomstig werkgever een naadloze integratie aan tussen het ERP systeem en de webshop!

Als integratie consultant zorg je dat het software pakket word geïmplementeerd volgens afgesproken wensen en requirements van de klanten. Klanttevredenheid staat dan ook hoog aangeschreven bij jouw toekomstig werkgever. Kwaliteit, stabiliteit en snelheid zijn daarin ook belangrijk.

Zo ziet jouw dag eruit

Wil jij werken binnen een informele en collegiale sfeer? Wil jij de verantwoordelijkheid over jouw projecten? Vind je oplossingen vinden voor de klant ook zo belangrijk? En wil je bezig zijn met een functie die zich tussen techniek en functionaliteit in bevind? Wil je betrokken zijn bij data mapping? En wil je meedenken over integratie architectuur en andere technologieën? Dan is dit jouw vacature! Al met al een divers en uitdagende functie binnen een leuk team, geen dag is hetzelfde!

Dit ben jij

- Je beschikt over een HBO diploma richting BIM of ICT
- Kennis van JSON, XML en SOAP is een pre!
- Beheersing van Nederlandse en Engelse taal
- Analytisch, leergierig en klantgericht

Over dit bedrijf

Jouw toekomstig werkgever is een organisatie die software oplossingen bied voor hun klanten. Je komt te werken in een team van 15 medewerkers, een informeel en collegiaal team. Zij bieden jou een mogelijkheid tot thuiswerken en flexibele werktijden!

Naast een marktconform salaris jij een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket!
group
5+ medewerkers
mood
Informeel en collegiaal!
local_bar
Training en opleidingsmogelijkheden